Samsung Galaxy S 2 iç ekran tamiri Samsung Servis mi Telefoncu mu?

Sponsorlu Bağlantılar

regular5

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S 2 iç ekran tamiri Samsung Servis mi Telefoncu mu?
Merhaba arkadaşlar,

Samsung galaxy s 2 telefonumun iç ekranı kırıldı. Yani dışında herhangi bir kırık yok. Garantisi bitmiş durumda. Acaba Samsung yetkili servisine mi götürsem yoksa doğubank gibi normal telefoncuların olduğu yerlere mi götürsem? Zaten telefonun piyasası çok düşük, o kadar çok para vermek istemiyorum bir ekrana.

Ayrıca telpa bayileri samsung telefonları yapıyorlar mı? bilginiz var mı? Oralar nasıldır?

maxirabit

maxirabit

Üye
Samsung,telpa ayni. Telefoncuya yaptirirsaniz duzgun yapan bulmaniz lazim yoksa dokunmatik cam i sokmeye calisir masraf olmasin diye,o sekilde yeni ekrana dokunmatigi takarsa toz riski yada parmak izi sorununu da cok kolay yapmis olurlar. Zaten yeni model samsunglarin hepsi dokunmatik cam ve ekran beraber satilir onu parca parca takmaya calisan olursa srun yasiyor. Eger cok az masrafa giriyim derseniz orjinal ekran ve dokunmatigi kendiniz alip takabilirsiniz de

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Temiz iş yapan telefoncuya daha ucuza yaptırılır :)Ama eğer öyle adam akıllı bi telefoncu yoksa sakın verme dahada bozarlar telefonu :)

regular5

Üye
    Konu Sahibi
öyle bir güvenilir telefoncu yok. sanırım telpa'ya ya da samsung teknik servisine gitcem. İkisinin aynı olduğuna emin misiniz? :)Telefonu verdim arkadaşlar. Samsung yetkili servisi 430 tl fiyat verdi. Ben de fatih'teki başka bir yetkili acentaya 260 tl'ye verdim. Sitelerini de vereyim. Sakın samsung yetkili servislerine gitmeyin. Kazıklıyorlar. Ben buraya verdim.

Nasıl bu kadar fark olabiliyor. Kesin çakma yapıyorlardır demeyin zira 1 yıl veya 2 yıl garanti bile verdiler.

2527504

Kapalı Hesap

Burası daha sağlam daha temiz yapıyor

BiqBoy

Üye
Servis

Üst Alt