Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

cevahir042

cevahir042

Üye
merhabalar gorme engelliyim 4.2 yazilimi guncelledikten sonra on gorucu hizli mesaj ozelligi ve ekran hassasiyet ayari kayboldu talk back acik kullaniyorum hareketler burda ekran yakalama ve avuc ici lie susturma talk back acikken kullanilamaz diyor onceki yazilimda bu sorunlar yoktu on gorucu mesaj lie ekran hassasiyeti sorunu sizdede varmi lutfen bakarmisiniz sorun yazilimdami benim teldemi lutfen bir cevap yazin tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: aleranol
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar note 2 telefonun yedeğini kiese yedeklerken MESAJLARI yedeklemiyor,tekrar tekrar deneme yapmama rağmen mesajların yedeğini kiese alamadım.sorun nedir ve çözümü nedir acaba.

MaxipmaN

Üye
Lolipop ile ilgili bir gelişme sanırım:

Bunu görünce rootlu olduğundan bi temiz 4.4.2 kurulumu yaparım diyorum ve buradan note2 tryi seçtim karşıma aşağıdakiler geldi:

Latest firmware info

PDA: N7100XXUFND4
CSC: N7100OJVFND3
MODEM: N7100XXUFND3
Version: Android 4.4.2
Added: 2014-05-20

20-22 mayıs gibi aldığımı hatırlıyorum bu kodlar bu şekilde olur değil mi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Finlandiya için lollipop hazır diye okudum bir facebook grubunda

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Finlandiya için lollipop hazır diye okudum bir facebook grubunda
rootlu şu an 4.4.2, fabrika ayarına döndürüp telefondan güncellesem yeter mi, yoksa ilk önce 4.4.2yi odinle flashlayayım mı temiz olsun diye?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
rootlu şu an 4.4.2, fabrika ayarına döndürüp telefondan güncellesem yeter mi, yoksa ilk önce 4.4.2yi odinle flashlayayım mı temiz olsun diye?
Anlamadım lollipop a güncellemek için önce kitkat mı kurayım diyorsun? Direk L kur gitsin :D

• Beğen

MaxipmaN

Üye
Anlamadım lollipop a güncellemek için önce kitkat mı kurayım diyorsun? Direk L kur gitsin :D
root falan gitsin diye dedim de, ozaman format atarım sonra odinle 5.0 flashlarım, ilk önce 4.4.2yi rootsuz hale getiriyim diye düşündüm de

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
root falan gitsin diye dedim de, ozaman format atarım sonra odinle 5.0 flashlarım, ilk önce 4.4.2yi rootsuz hale getiriyim diye düşündüm de
Anladım boşver hiç uğraşma wipela sonra lollipop u flashla.

• Beğen

ciwano0114

Üye
lollipop gelmeden kurulumu yaptınız siz :)
Arkadaşlar martta gelir mi ya . ben s3 sahibiyim . inşallah geliştiriciler bizim telefona port yapacakta :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 kendisi kadar yazılımıda efsane bir cihaz :D bizim geliştiricilerde (N900) cm12 için note 2 den portlamaya çalışıyorlar şuan daha öncesinde note 3 için denediler ama samsung open source da paylasmadigi için ilerleyemiyor şuan bakalım note 2 nin bize yardımı olacak mı? :D

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
#TheNextGalaxy
Samsung Galaxy Unpacked 2015 - The Next Galaxy:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

fizyo_orkun

Üye
Bugün lolipop'u kurdum. (cyanogenmod- unofficial). bütün programlar en azından şimdilik iyi gibi. Tek sıkıntım var o da büyük bir sıkıntı. Görüşmelerde ses gelmiyor bana ama benim sesim gidiyor. Telefon çalma sesi de var yani olay yazılımsal. Bir fix vs var mıdır. Bunu yazarken tekrar kuruyorum rom'u bakalım olacak mı.

Teşekkürler

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Unofficial de tam olarak giderilemeyen sorunlar olur. Genede böye büyük sıkıntıları 1 hafta içinde düzelttiklerini hatırlıyorum.
Ben hala 4.4.4 teyim aosb rom ile. Tavsiye ederim tek sıkıntısı yaklaşık %130 falan yiyor şarjı önceye göre.
Rom arıyorsanız sade olsun isterseniz ya dümdüz cm romlara ya da samsungun sade romlarına bakın.
Ama derseniz ki kimsede olmayan garip gurup şeyler olsun o zaman aosb öneririm.
Cevahir abim sorununa çözüm bulamadım ne yazık ki bende yüklü değil çünkü 2 versiyon da ve sınava girmeme yaklaşık 9gün kaldı. Hiç zamanım da yok kusura bakma abim.
Lolipop ile ilgili bir gelişme sanırım:

Bunu görünce rootlu olduğundan bi temiz 4.4.2 kurulumu yaparım diyorum ve buradan note2 tryi seçtim karşıma aşağıdakiler geldi:

Latest firmware info

PDA: N7100XXUFND4
CSC: N7100OJVFND3
MODEM: N7100XXUFND3
Version: Android 4.4.2
Added: 2014-05-20

20-22 mayıs gibi aldığımı hatırlıyorum bu kodlar bu şekilde olur değil mi
Ufnd sanırım o civarlardaydı. Daha ilerisi türkiye romu yükleseniz de anlaşılmaz. O kadar detaylı bakan servis elemanına rast gelmezseniz romlu versen bile anlamayanları oluyor :sirit:

• Beğen

fizyo_orkun

Üye
Teşekkürler cevap için. Tekrar kurunca sorun kalmadı. ROM'dan sonra root gitti tekrar yaparım bugün yarın. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor( çok da anlamıyorum şu an için stabilite nasıl vs- biraz daha zaman lazım)
Tekrar merhaba. google dan da aradım ama samsung hareket ayarlarını nasıl yükleyebilirim ? Stock olarak gelmiyor heralde.

MaxipmaN

Üye
Unofficial de tam olarak giderilemeyen sorunlar olur. Genede böye büyük sıkıntıları 1 hafta içinde düzelttiklerini hatırlıyorum.
Ben hala 4.4.4 teyim aosb rom ile. Tavsiye ederim tek sıkıntısı yaklaşık %130 falan yiyor şarjı önceye göre.
Rom arıyorsanız sade olsun isterseniz ya dümdüz cm romlara ya da samsungun sade romlarına bakın.
Ama derseniz ki kimsede olmayan garip gurup şeyler olsun o zaman aosb öneririm.
Cevahir abim sorununa çözüm bulamadım ne yazık ki bende yüklü değil çünkü 2 versiyon da ve sınava girmeme yaklaşık 9gün kaldı. Hiç zamanım da yok kusura bakma abim.

Ufnd sanırım o civarlardaydı. Daha ilerisi türkiye romu yükleseniz de anlaşılmaz. O kadar detaylı bakan servis elemanına rast gelmezseniz romlu versen bile anlamayanları oluyor :sirit:
yazın rootu kaldırıp bataryayı değiştirtcem :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Üst Alt