Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
peki bir soru daha ozaman :D,clash of clans facebook ve google hesabıyla bağlantılı durumda,telefonu sıfırlayınca oyun başa dönmez değil mi?
Online data depolanan oyunlar sıfırlama yapmaz ama hem cihaza hem online data yapan oyunlar tabiki sorun yapar . Veya sadece cihaza sorun yapar sıfırla ile

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Online data depolanan oyunlar sıfırlama yapmaz ama hem cihaza hem online data yapan oyunlar tabiki sorun yapar . Veya sadece cihaza sorun yapar sıfırla ile
data göremedim ama google hesabına kaydediyor %99 ihtimal, mesela 134lv adamın oyunu sıfırlansa katliam çıkar :ehe ben 16yım :ehe

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Vurun gitsin valla. Ben 100lvlik onlineda ilk 80olan csr racingi 0lamıştım kıyıpta :D allahtan senkronize varmış da kurtarmıştı. :yuru
Bi de Telefonla 2 saat uğraştığımı falan sanardım. Taaa ki offtime yükleyip günde 7 8 saat telefonla uğraştığımı öğrenene kadar. Bu uygulamayı tavsiye ediyorum kendinizi telefondan uzaklaştırmak soğutmak için harika.

Anil-D

Anil-D

Üye
Vurun gitsin valla. Ben 100lvlik onlineda ilk 80olan csr racingi 0lamıştım kıyıpta :D allahtan senkronize varmış da kurtarmıştı. :yuru
Bi de Telefonla 2 saat uğraştığımı falan sanardım. Taaa ki offtime yükleyip günde 7 8 saat telefonla uğraştığımı öğrenene kadar. Bu uygulamayı tavsiye ediyorum kendinizi telefondan uzaklaştırmak soğutmak için harika.
hangi uygulama

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Evet offtime. Ama kendinizi çok zorlamayın kısıtlama işleviyle. 4saat açamayacağım şekilde ayarladım dayanamayıp programı sildim :D bağımlı olmuşum bi yerde haberim yokmuş<3somuru:

MaxipmaN

Üye
ben andy android emulatör kurdum pcye,telefonun bataryasını alıcam elime çok hızlı bitiriyor şarjı clash of clans.ha iki gün gidiyo yine ama ekran sürem azaldı kıl oldum,pcden oynayacağım evdeyken kasma falan yok,fakat işlemci kullanımı %70ten aşağı inmiyor i5 3230m,core2duo falan boğulur herhal yarın denicem memlekete gideyim :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Note 2 de sd kart var bunu flash bellek olarak kullanamıyormuyuz ? ne yaptıysam olmadı n8 de ne güzel depolamayı seçerdim yada telefon kapalıyken pc ye bağlardım flash bellek gibi kullanırdım bunda olmuyor

MaxipmaN

Üye
Note 2 de sd kart var bunu flash bellek olarak kullanamıyormuyuz ? ne yaptıysam olmadı n8 de ne güzel depolamayı seçerdim yada telefon kapalıyken pc ye bağlardım flash bellek gibi kullanırdım bunda olmuyor
alakasız olacak ama sd card adaptörü varsa laptopta takarsınız

metyuu

metyuu

Üye
Samsung Note 2 yede lolipop android 5.0 gelecekmiş arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
kartal2378

kartal2378

Üye
s3 sahibi olarak en az sizin kadar sevindim,cunku note2 den bizede portlaniyor,size gelmesi bize gelmesi demek [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

koseonur

Üye

Burada ne demek istiyor biri açıklayabilir mi ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Son versiyon yüklü şöyle sağlam bir root yönetim yada linki verebilir misiniz ? aslında hiç istemiyorum root yapmayı ama gereksiz veri ve enerji tüketiminden sıkıldım şarj 24 saat bile dayanmıyor arka planda çok uygulama çalışıyor ama kapatamıyorum ve şu izin muhabbeti sıkıcı olmaya başladı, en basit uygulama bile galeri dahil birçok özel bilgiye erişme izni istiyor.

Root atmasam mı kararsız kaldım ne dersiniz ? bir de tüm herşey silinecek galiba sorun yaşar mıyım yedekleme geri alma konusunda yada root esnasında, garanti konusunda da sıkıntı olur mu? gerçi garantisi bitmiş olması lazım ama sorgulayacak yer bulamadım.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Nerede değiştirdiniz? Serviste mi? Yoksa normal bir telefon satıcısında mı?
kendim :ehe
evet biraz riskli ama hakikaten değiyor biraz dikkat etmelisiniz yoksa cihazı pertini çıkarabilirsiniz internetden baktım güvenlik bandı var mı diye yok mu diye sanırım (evet halada emin değilim açdığımdada bir şey göremedim ama zaten knox devreye girmişti garantiyi hiç düşünmeden tornavida ile giriştim telefona) ben o kadar titiz davrandım ki çıkardığım vidaları çıkardığım yere geri koyabilmek için ayırıp tekrar montaj yaparken aynı yerlerine taktım

mrsivri

mrsivri

Üye
Arkadaşlar stabile konusunda en iyisi hangisi stock romda (ülke olarak) ? :D

Üst Alt