Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
Ses kaydı aktif olmuyor sanırım bi uygulama bunu engelliyor. Diğer uygulamalar zaten kaydediyor seklinde uyarı alıyorum. Buna neyin sebeb olduğunu bilen var mı? Her zaman kullandığım uygulamalar yeni yüklemedim. Gecen hafta yoktu bu hafta karsılaştım bununla. Telefonu zaten sıfırlıcaktım ama neyin sebeb olduğunu bilmem lazım.

serhat8110

Üye
Az kaldı su an duzenliyodum tam kaydetmeden fazla sildim tekrar yazıyorum resim video filan. Ayrica burda açınca oraya taşınıyor. Keşke taşımasalar su kulüp konularını
Note 2

Kontrol

Kontrol

Üye
L den haber yok mu yav bekle bekle telefon perte cikacak

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben cyanogen kurucam bu sefer de kalem özellikleri uçuyor onun için bekliyorum (çıkacağı yok ama insan bekliyor :( (şaka bi yana gelmeye bile bilir s3 e nasıl yan çizdiyse bize de yapabilir, samsung bu)

Kontrol

Kontrol

Üye
ben cyanogen kurucam bu sefer de kalem özellikleri uçuyor onun için bekliyorum (çıkacağı yok ama insan bekliyor :( (şaka bi yana gelmeye bile bilir s3 e nasıl yan çizdiyse bize de yapabilir, samsung bu)
G3 dusunuyorum, eger boyle bi hamle yaparsa daha da samsung almam/aldirmam.

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
not 2 candır...
modern combat 4 oynayınca renk soluk gösteriyor oyunu nedendir...

jongass

Üye
valla biz s3 sahipleride dort gozle note2 nin guncellenmesini bekliyoz [emoji1]
Hocam mazur gorun, pek bir bilgim yok note 2 yazilimsal olarak s3 e yakin oldugu icin mi en yakin lollipop kaynagi olarak note 2 goruluyor yoksa touchwiz/ssamsung orjinal olacagi icin mi

kartal2378

kartal2378

Üye
Hocam mazur gorun, pek bir bilgim yok note 2 yazilimsal olarak s3 e yakin oldugu icin mi en yakin lollipop kaynagi olarak note 2 goruluyor yoksa touchwiz/ssamsung orjinal olacagi icin mi
Aynen dedigin gibi,ram haric hersey ayni donanim olarak ve su an note2 4.4.2 romu kullaniyorum s3 umde,qs rom, sanki stock samsung romu gibi stabil her konuda ve hatasiz

• Beğen
Tepkiler: jongass

MaxipmaN

Üye
lolipop için 163mblık hazırlık güncelleştirmesi gibi birşey gündemde

Kontrol

Kontrol

Üye
lolipop için 163mblık hazırlık güncelleştirmesi gibi birşey gündemde
Yılam hikayesine döndü iyice. Adam gibi cikip veriyoruz/vermiyoruz desinler !

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve B.A.R.O.N
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Samsung n7100 ve n7105 modelleri için lollipop güncellemesi verilecek diye açıklama yapmış eğer s3 deki gibi yan çizmezse o güncelleme gelir

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Samsung n7100 ve n7105 modelleri için lollipop güncellemesi verilecek diye açıklama yapmış eğer s3 deki gibi yan çizmezse o güncelleme gelir
Herkeze ii forumlar
S3 yazmışken ;{
SUAN farklı bir rom kullanıyorum
Wifi de baglantı kesiliyordu
Wifi fix 4.4.2 icin flashla dddiler
Suan hiç calısmıyor
Bilginiz var mı

Kontrol

Kontrol

Üye
Herkeze ii forumlar
S3 yazmışken ;{
SUAN farklı bir rom kullanıyorum
Wifi de baglantı kesiliyordu
Wifi fix 4.4.2 icin flashla dddiler
Suan hiç calısmıyor
Bilginiz var mı
4.1.2 den direk 4.4.2 ye gectiyseniz bootloader flashlamaniz lazim(bazi cihazlar icin).
Dr.ketan im bootloader konusu vardi.
Mobildeyim link veremiyorum, google da aratin;
N7100 4.4.2 wifi sorunu karsiniza cikar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gelcek demiş galiba [emoji1]

ouzman

Üye
Lolipop haziranin sonuna dogru gelir diye dusunuyorum

Kontrol

Kontrol

Üye
Ben hic stock kullanmadim. Aldigim gunden beri costum var. Cikarsa yukleriz, olmazsa costum devam.

ouzman

Üye
.

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
geçen bi yerde gördüm lolipop cancelled diyordu, çok ta umurumda :)

Üst Alt