Jelly Beanci
Üye
hepsi aynı eğer son sürümden bahsediyorsan sadece bazı uygulamalar farklılık gösteriyorArkadaşlar stabile konusunda en iyisi hangisi stock romda (ülke olarak) ?![]()
hepsi aynı eğer son sürümden bahsediyorsan sadece bazı uygulamalar farklılık gösteriyorArkadaşlar stabile konusunda en iyisi hangisi stock romda (ülke olarak) ?![]()
rootlu şu an 4.4.2, fabrika ayarına döndürüp telefondan güncellesem yeter mi, yoksa ilk önce 4.4.2yi odinle flashlayayım mı temiz olsun diye?Finlandiya için lollipop hazır diye okudum bir facebook grubunda
Anlamadım lollipop a güncellemek için önce kitkat mı kurayım diyorsun? Direk L kur gitsinrootlu şu an 4.4.2, fabrika ayarına döndürüp telefondan güncellesem yeter mi, yoksa ilk önce 4.4.2yi odinle flashlayayım mı temiz olsun diye?

root falan gitsin diye dedim de, ozaman format atarım sonra odinle 5.0 flashlarım, ilk önce 4.4.2yi rootsuz hale getiriyim diye düşündüm deAnlamadım lollipop a güncellemek için önce kitkat mı kurayım diyorsun? Direk L kur gitsin![]()
Anladım boşver hiç uğraşma wipela sonra lollipop u flashla.root falan gitsin diye dedim de, ozaman format atarım sonra odinle 5.0 flashlarım, ilk önce 4.4.2yi rootsuz hale getiriyim diye düşündüm de
tamam eywAnladım boşver hiç uğraşma wipela sonra lollipop u flashla.
Ufnd sanırım o civarlardaydı. Daha ilerisi türkiye romu yükleseniz de anlaşılmaz. O kadar detaylı bakan servis elemanına rast gelmezseniz romlu versen bile anlamayanları oluyorLolipop ile ilgili bir gelişme sanırım:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu görünce rootlu olduğundan bi temiz 4.4.2 kurulumu yaparım diyorum ve buradanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznote2 tryi seçtim karşıma aşağıdakiler geldi:
Latest firmware info
PDA: N7100XXUFND4
CSC: N7100OJVFND3
MODEM: N7100XXUFND3
Version: Android 4.4.2
Added: 2014-05-20
20-22 mayıs gibi aldığımı hatırlıyorum bu kodlar bu şekilde olur değil mi

yazın rootu kaldırıp bataryayı değiştirtcemUnofficial de tam olarak giderilemeyen sorunlar olur. Genede böye büyük sıkıntıları 1 hafta içinde düzelttiklerini hatırlıyorum.
Ben hala 4.4.4 teyim aosb rom ile. Tavsiye ederim tek sıkıntısı yaklaşık %130 falan yiyor şarjı önceye göre.
Rom arıyorsanız sade olsun isterseniz ya dümdüz cm romlara ya da samsungun sade romlarına bakın.
Ama derseniz ki kimsede olmayan garip gurup şeyler olsun o zaman aosb öneririm.
Cevahir abim sorununa çözüm bulamadım ne yazık ki bende yüklü değil çünkü 2 versiyon da ve sınava girmeme yaklaşık 9gün kaldı. Hiç zamanım da yok kusura bakma abim.
Ufnd sanırım o civarlardaydı. Daha ilerisi türkiye romu yükleseniz de anlaşılmaz. O kadar detaylı bakan servis elemanına rast gelmezseniz romlu versen bile anlamayanları oluyor![]()

Orijinal batarya tercih edin farkının hakkını veriyor öyle ki 2 hafta boyunca 2 gün gitti sonrasında 24 saat de bitiyoryazın rootu kaldırıp bataryayı değiştirtcem![]()
Orijinal batarya tercih edin farkının hakkını veriyor öyle ki 2 hafta boyunca 2 gün gitti sonrasında 24 saat de bitiyor