Haber Samsung GALAXY Note 5 Sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Niye yukarıdaki yorumlarda USB C kesinlikle yok deniyor? Nereden biliyorsunuz ki?

0MG90

0MG90

Üye
Çünkü sızan bilgilere göre USB 2.0 kullanıyormuş

Invoke

Invoke

Üye
Çünkü sızan bilgilere göre USB 2.0 kullanıyormuş

Note 3 ile 3.0 kullandılar. Ayrıca bu C 'yi birileri kullanacak, çünkü M destekliyor. Açıkçası Note 5 ile olmasa da ben önce Samsung'dan bekliyorum ki Note 5 ile de olabilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Niye yukarıdaki yorumlarda USB C kesinlikle yok deniyor? Nereden biliyorsunuz ki?
2 tane sızıntı olduğu yazıyor yabancı sitelerde. Biri USB-C maclerde olandan. Bir diğeride bu resimde görünen universal giriş.

Emre

Üye
USB Type- C yoksa hayatının hatasını yapmış olur.

0MG90

0MG90

Üye
Note 3 ile 3.0 kullandılar. Ayrıca bu C 'yi birileri kullanacak, çünkü M destekliyor. Açıkçası Note 5 ile olmasa da ben önce Samsung'dan bekliyorum ki Note 5 ile de olabilir.
Ben daha Type C kablo satan yer görmedim, ona bir şey olsa nereden bulucaz belli değil

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
nedir bu Type C bu kadar olmassa olmaz oldu bi anda ?

0MG90

0MG90

Üye
Henüz kullanan cihaz yokken ortalıkta kablo olması mantıklı olmazdı zaten.
Ben kullanılmaya başlanıldı diye hatırlıyorum
Baktım şimdi şu an Apple aksesuar olarak satıyor

Invoke

Invoke

Üye
Ben kullanılmaya başlanıldı diye hatırlıyorum
Baktım şimdi şu an Apple aksesuar olarak satıyor

Başlanıldı başka bir şey yaygınlaştı başka bir şey hacı. :D
nedir bu Type C bu kadar olmassa olmaz oldu bi anda ?

Alt tarafı üst tarafı olmayan, sağdan soldan aynı duran yeni tip usb.
Bu arada 2.0 veya 3.0 olmasının Type C olması veya eski tipte olmasıyla da alakası yok. Type C olup da USB 2.0 olabilir, mesela Nokia'nın N1 tableti.

0MG90

0MG90

Üye
Bunlarda var

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Print Screen

Print Screen

Üye
O nasıl telefon lan altı üstü facebook tapatalk uzaya çıkmayacaz bu kadar kasmayın

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Başlanıldı başka bir şey yaygınlaştı başka bir şey hacı. :D

Alt tarafı üst tarafı olmayan, sağdan soldan aynı duran yeni tip usb.
Bu arada 2.0 veya 3.0 olmasının Type C olması veya eski tipte olmasıyla da alakası yok. Type C olup da USB 2.0 olabilir, mesela Nokia'nın N1 tableti.
Hız mız hiç bi farklılığı yok yani

Print Screen

Print Screen

Üye
Biliyorum kılıfla telefonu düşündüm sadece

Invoke

Invoke

Üye
Hız mız hiç bi farklılığı yok yani

Daha küçük. Tersi düzü yok. 100watt'a kadar güç aktarabiliyor. Yani telefondan laptop'a her yerde kullanılabilir olacak. Zaten apple'ın yeni macbooku ile google'ın chromebookunda da kullanıldı. Hız olayı numarası ile ilgili. 2.0 480mbps, 3.0 5 gbps , 3.1 10 gbps hızında teorik ve yaklaşık olarak.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Daha küçük. Tersi düzü yok. 100watt'a kadar güç aktarabiliyor. Yani telefondan laptop'a her yerde kullanılabilir olacak. Zaten apple'ın yeni macbooku ile google'ın chromebookunda da kullanıldı. Hız olayı numarası ile ilgili. 2.0 480mbps, 3.0 5 gbps , 3.1 10 gbps hızında teorik ve yaklaşık olarak.
açıklama için teşekkürler çokta olmassa olmaz bişeymiş gibi gelmedi bana

Luck Star

Luck Star

Üye
ohh tasarim s6 gibi olur ve kasa ekran oranı iyi olursa alırım :) yavaştan kokusu geliyor note 5 in güzel güzel :)

yeumyang

yeumyang

Moderator
yakında elimize tapletleri verirler alın size telefon kullanın derler yav bunun taşıması var kocaman cihaz nereye sıgacak ben mini isterken bunlar iyice ekranı büyütüyorlar merak ediyorum bunun sonu nereye gidecek

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
yakında elimize tapletleri verirler alın size telefon kullanın derler yav bunun taşıması var kocaman cihaz nereye sıgacak ben mini isterken bunlar iyice ekranı büyütüyorlar merak ediyorum bunun sonu nereye gidecek
Nexus 6-6 inç Türkiyeye gelse kim bilir neler denir :ehe

Üst Alt