Samsung Galaxy Note 4 Fiyatı Dudak Uçuklatıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Şimdilik Alınmaz (Çöp)

canko13

canko13

Üye
Ben note 5 veya g5 bekleyeceğim,

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Cep telefonu kategorisindeki hiçbir cihazın 2000 TL den fazlasını hakettiğini düşünmüyorum.100 çekirdekli de yapsalar yumruk kadar cihaz.Tamam gelişiyor ama teknoloji de gelişiyor yüksek donanımı aynı fiyatla sunabilirsin.Maalesef tüketim çılgınlığı 3000 tlyi de gördürecek bu telefonlara.
Haklısın hocam o fiyata ne biçim pc toplarsin be :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
007wolverine

007wolverine

Üye
1000 lira olsun alırım :ehe

Anil-D

Anil-D

Üye
ac karnina dayak yememisler bunlar

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, >Pessimistic. ve bilaldemir34
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Piyasada o kadar model varken bu fiyata hiç mantıklı değil.

Anil-D

Anil-D

Üye
dovecen bu korelileri

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bence bu cihaza 2200 2400 fiyat aralığı çok fazla buna o kadar para vermem şahsen çok fazla

Anil-D

Anil-D

Üye
apple alicaksinki yatirimin olsun 1 2 guncelleme ile adam oyaliyolar

reaurora

reaurora

Üye
Amiral gemi dediğin gemi fiyatında olacak tabi

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe ve B.A.R.O.N
sasua42

sasua42

Üye
düşünmüyor değilim biraz daha düşerse alıcam bana g3 yetde artar ne yapıcam fazla hızı üstüne bincek halim yokya neymiş parmak iziymiş kalp sensörüymüş telefonu aldığın zaman kaç kere kullancan kalp sensörünü faso fiso özellik ekleyip fiyatı şişiriyorlar
Hocam lg g3 zaten hızlı bundan hızlısı mi var arayuzu de gayet sade bu yeni çıkan amiral gemilerin arasında hız farkı yok ki
Hiçte boş özellik değil. Sen spor yapmıyorsun diye boş demek olmaz. Ayrıca parmak izi tamamen apple a rakiplik olsun diye.
Hocam yapmayın millet note 4 u artistlik olsun diye alır ne kalbi ne sporu alan 10 kisinden 1 i belki v3rimli kullanır onu

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
The Shadow

The Shadow

Üye
Almayın abi :D Şahsen ben almıycam gereksiz birkaç özelliklerle donatılmış note 3 bildiğin. Siz de almayın :D

• Beğen
Tepkiler: sasua42
xxynsdark

xxynsdark

Üye
Note 4 şahinle takas olur

• Beğen
Tepkiler: sasua42

Üst Alt