Haber Samsung Galaxy Note 9'un Geekbench Puanı Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 9'un Geekbench Puanı Belli Oldu
Samsung Galaxy Note 9'un Geekbench Puanı Belli Oldu

Samsung'un yeni büyük ekranlı akıllı telefonu Galaxy Note 9'un Geekbench puanı raporlarda ortaya çıktı. Rapora göre telefonda 6 GB RAM belleği yer alacak.


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Samsung'un yakında tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'un Ağustos ayındaki tanıtımı öncesi performans testi sonuçları ortaya çıkmaya başladı. Snapdragon işlemcili bir Note 9, Geekbench performans testi listesinde ortaya çıktı.


Testte ortaya çıkan yeni Galaxy Note telefonun SM-N960U model numarası ile beraber geliyor. Samsung Galaxy Note 8'in resmi ABD versiyonlarından biri olan SM-N950U modeline kıyasla SM-N960U modelinin Note 9'un ABD versiyonu olacağını söyleyebiliriz. Telefon Qualcomm Snapdragon 845 işlemci ve 6 GB RAM belleği ile beraber listelenmiş durumda.

Daha önce Mart ayında ortaya çıkan bu model numarasına sahip Samsung cihazı Android 8.1 Oreoişletim sistemi ile beraber geliyor. Her iki listede de aynı model numarasına sahip telefon olduğu için bu bilgilerin doğru olma ihtimali bir hayli yüksek duruyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız



Ortaya çıkan bu Geekbench listesi Snapdragon 845 işlemcili Galaxy S9 modeline benzer tek çekirdek ve çok çekirdek puanlarını ortaya koyuyor. Test edilen modelin üretim öncesi Galaxy Note 9 olma ihtimali bulunduğundan dolayı bu skorların son aşamada daha da artacağını söyleyebiliriz.

Bu ayın başlarında 8 GB RAM belleğine sahip Exynos işlemcili bir Galaxy Note 9 varyantı Geekbench uygulamasında ortaya çıkmıştı. Geekbench uygulamasında görünen Exynos işlemcili Note 9 modelinin sahte olduğu söylense de Samsung ABD pazarı hariç diğer ülkelerde Exynos işlemcili bir varyantı satışa sunacaktır.

Tasarım tarafında Galaxy Note 8'den çok farklı görünmesi beklenmeyen telefonun Note 8'den daha pahalı bir fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor.




Samsung Galaxy Note 9'un Geekbench Puanı Belli Oldu
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


MaxipmaN

Üye
ıphone 8 i yakalamış mı :ehe
 
z.turk30

z.turk30

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlatmaya gerek mi var ? Herşey ortada mı ne ;)
 


Üst Alt