dikkat ettiysen ben çamur atmadım 1280 * 720 çözünürlük gayet ama gayet iyi.
Ben tutupda dalga geçmesi yönünden konuştum ALİCAN adamlar sanki çok bişey biliyor gibi kimisi çamur gibi kimisi başka bişey diyor !! yorumlarımı oku öyle konuş benimle lütfen
ekranı ÇAMUR gibi yazan arkadaşların kullandıkları telefona bakabilirsiniz 4k fu ll hd mubarek![]()

Ne saçmalıyorsun? Sana çamur attın diyen olmadı! Ayrıca ben çok biliyorum @Türe de çok biliyor. zengin ve de cahiliz ha? Yav he he.dikkat ettiysen ben çamur atmadım 1280 * 720 çözünürlük gayet ama gayet iyi.
Ben tutupda dalga geçmesi yönünden konuştum ALİCAN adamlar sanki çok bişey biliyor gibi kimisi çamur gibi kimisi başka bişey diyor !! yorumlarımı oku öyle konuş benimle lütfen
Ben herhangi bir DALGA geçme göremedim.
Bu arada o fotoğrafı kıyaslama olsun diye atmadım.Hani çamur gibi görünüyormuş ya, o yüzden.
Dedik mi ? Hayırişi o kadar ilerlettin ki stabiliteyi bile iosla kıyaslar oldun ilerde kıyaslanır belki ama şu an gerek bile yok, o ekrana o çözünurluk iyi diyosan sen bilirsin artık
Ilerletmedim zaten kiyaslanir duruma geldi.Sana ki arkadaşım ? Benim işlerimin sorumlulugu sana mı yükleniyor ? Anlamıyorum ya
Bir telefon zenginlik sayisiliyorsa birak üstü kalsın zaten. Her neyse konu bu değil. Hiçbir ezme , aşağılama , alçak görme çamur atma anlamında yorum atmadim. Bu durumda kelimelerini dikkatli seç. Unutma bana çamur atiyorsun bunu yapiyorsun diye ama ilk senin elin pisleniyor.çamur gibidir dedim bi bitmediniz dedin kim kime çamur attı?Dedik mi ? HayırIlerletmedim zaten kiyaslanir duruma geldi.Sana ki arkadaşım ? Benim işlerimin sorumlulugu sana mı yükleniyor ? Anlamıyorum ya
Bir telefon zenginlik sayisiliyorsa birak üstü kalsın zaten. Her neyse konu bu değil. Hiçbir ezme , aşağılama , alçak görme çamur atma anlamında yorum atmadim. Bu durumda kelimelerini dikkatli seç. Unutma bana çamur atiyorsun bunu yapiyorsun diye ama ilk senin elin pisleniyor.
4khd dediğin c6-01 27 aydır tek servis yüzü görmedi s4ler 2ayda topuk,telefonumun eski olması telefon eleştremeyeceğim anlamına mı geliyor optimizasyon yoksunu s4 hd ise nolur batarya vs böyle kalite sorunları olmasa almıştım şu ana çoktanKardeş sen zenginsen LÜTFEN KONUŞMA.
Adam note 3 almak ister ve note 3 e parası yetmez ama note3 neo alıp mutlu olabilir lütfen dalga geçmeyin adamlar herkese hitap etmek istiyor !!!
Sen kendine gül
c6-01 ekranı 4k ultra hd dimi ?
çamur gibidir dedim bi bitmediniz dedin kim kime çamur attı?
4khd dediğin c6-01 27 aydır tek servis yüzü görmedi s4ler 2ayda topuk,telefonumun eski olması telefon eleştremeyeceğim anlamına mı geliyor optimizasyon yoksunu s4 hd ise nolur batarya vs böyle kalite sorunları olmasa almıştım şu ana çoktan
benim 603 de servis yüzü görmedi 14 ay olacak ama s4 ümü yolladım neden mi birisi eşşek gibi birisi ise cok nazik ve hızlı asil bir at gibi anladın mı
şu zamanda sağlam cihaz aramak yanlış zaten de serinin 4. telefonunda bazı ciddi sorunların olması kötü

bu sorunu çözdüm sayıyorum o zaman s4mini düşünüyorum da s4 alırsam demkki c6-01 yedekte kalacak veya 1100 ile iş görcezkardeşim serinin 4. telefonundan kaynaklaran sorun değil bu nedeni seri üretim seri üretim yapılırken olmuş ve vietnam yazan bataryaların haricindekiler şişme yapıyormuş dün servise verdim benim batarya önceden değişti zaten yine 7 saatte bitti ve teknik servise verdim servise serviste bana dediği şu eğer telefon arızalı ise telefonunuz değişim yapılacak dedi ve adamlar hiç bir ücret talep etmiyorlar![]()
dikkatli kullanımda kasma takılma can sıkıcı derecede var mı?bu sorunu çözdüm sayıyorum o zaman s4mini düşünüyorum da s4 alırsam demkki c6-01 yedekte kalacak veya 1100 ile iş görcezdikkatli kullanımda kasma takılma can sıkıcı derecede var mı?

s4 alırsam sömestera kalcak neyse vietnam bataryalı olcak yoksa kafana kürekle vururum dicem elemanakardeşim s4 al ama bataryasına bakarak seç![]()
hı bi de s4 ün bataryası çıkarılabiliyo mu kendimiz çıkarsak?s4 alırsam sömestera kalcak neyse vietnam bataryalı olcak yoksa kafana kürekle vururum dicem elemanahı bi de s4 ün bataryası çıkarılabiliyo mu kendimiz çıkarsak?
bu yüzden yani bende orda şisen bataryaları kontrol ettim hepsi chinachina yanı sorunlu dimi şey kasadan bataryayı kendimiz ayırabiliyor muyuz?kardeşim bana vietnamlar sorun çıkarmıyor dedilerbu yüzden yani bende orda şisen bataryaları kontrol ettim hepsi china
china yanı sorunlu dimi şey kasadan bataryayı kendimiz ayırabiliyor muyuz?