Samsung Galaxy Note 3 Neo teknik özellikler sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
dikkat ettiysen ben çamur atmadım 1280 * 720 çözünürlük gayet ama gayet iyi.

Ben tutupda dalga geçmesi yönünden konuştum ALİCAN adamlar sanki çok bişey biliyor gibi kimisi çamur gibi kimisi başka bişey diyor !! yorumlarımı oku öyle konuş benimle lütfen

Invoke

Invoke

Üye
FHD gözümü yoruyor zaten, o bile yeterli değil. (!) HD Ekran mı kaldı yahu bu devirde ! (!) En düşük cihazlar FHD olmalı, orta seviye 2K, üst segment 4K. (!)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
ekranı ÇAMUR gibi yazan arkadaşların kullandıkları telefona bakabilirsiniz 4k full hd mubarek :)

Invoke

Invoke

Üye

Ben tutupda dalga geçmesi yönünden konuştum ALİCAN adamlar sanki çok bişey biliyor gibi kimisi çamur gibi kimisi başka bişey diyor !! yorumlarımı oku öyle konuş benimle lütfen

Sen düzgün oku hacı, sana demiyor ki. Çamur atmak değil zaten mesele. İlk sayfada vatandaş 5.5"de hadi 5.7" olsun onun için HD ekranın çamur gibi olduğunu iddia etmiş. Sen niye üzerine alınıyorsun?
ekranı ÇAMUR gibi yazan arkadaşların kullandıkları telefona bakabilirsiniz 4k fu ll hd mubarek :)

Hem kendin demişsin, zenginsen konuşma diye hem de şimdi kurduğun cümleye bak.
Adamın telefonu dandikse kendi telefonun iyi telefonlar hakkında kötü yorum yapamaz mı?Şu vurgulamak istediğin kelimeyi BÜYÜK yazma sevdasından da vazgeçersen daha hoş olur yorumların. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
yav he he hepiniz haklısınız :)

kardeşim ben 603 de kullandım s2 de kullandım s3 de kullandım şu an s4 kullanıyorum.

ve hiç bi zaman çamur atmadım nedense 5.7 inc ile 5.55 inc arasında 1 cm bile yok arkadaşım !

ve üzerime alınmadım ben sana bunuda söyleyeyim adamlar hem çamur atıyorlar telefona üstüne bide kullandıkları telefona bakmıyorlar .

Invoke

Invoke

Üye
Ne yazdığımı bir oku. Aynı şeyi tekrar anlatıyorsun.

esmeran3

esmeran3

Üye
zengin ise konuşma demedim zengin ise bu küçük segmentli telefonlar hakkında konuşma kardeşim benim dediğim kelime bu

PriZm

PriZm

Üye

Ne saçmalıyorsun? Sana çamur attın diyen olmadı! Ayrıca ben çok biliyorum @Türe de çok biliyor. zengin ve de cahiliz ha? Yav he he.

Beni ve Türe yi bilenler bilir, bu forumun eski AKTİF üyeleriz.Android ve Symbian bölümünde 40'a yakın xda da zor bulabileceğin konularım var.Süleymanında az kalır yardımı yok.Ama yinede biz çok biliyoruz değilmi? Merak etme, şahsen bilmediğim birşey için susup dinlemeyi tercih ederim.Sanada öneririm, işe yarıyor.

• Beğen
Tepkiler: Türe
esmeran3

esmeran3

Üye
Türe

Türe

Üye
işi o kadar ilerlettin ki stabiliteyi bile iosla kıyaslar oldun ilerde kıyaslanır belki ama şu an gerek bile yok, o ekrana o çözünurluk iyi diyosan sen bilirsin artık
Dedik mi ? Hayır :bye2: Ilerletmedim zaten kiyaslanir duruma geldi.Sana ki arkadaşım ? Benim işlerimin sorumlulugu sana mı yükleniyor ? Anlamıyorum ya :kop2: Bir telefon zenginlik sayisiliyorsa birak üstü kalsın zaten. Her neyse konu bu değil. Hiçbir ezme , aşağılama , alçak görme çamur atma anlamında yorum atmadim. Bu durumda kelimelerini dikkatli seç. Unutma bana çamur atiyorsun bunu yapiyorsun diye ama ilk senin elin pisleniyor.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve esmeran3

MaxipmaN

Üye
Dedik mi ? Hayır :bye2: Ilerletmedim zaten kiyaslanir duruma geldi.Sana ki arkadaşım ? Benim işlerimin sorumlulugu sana mı yükleniyor ? Anlamıyorum ya :kop2: Bir telefon zenginlik sayisiliyorsa birak üstü kalsın zaten. Her neyse konu bu değil. Hiçbir ezme , aşağılama , alçak görme çamur atma anlamında yorum atmadim. Bu durumda kelimelerini dikkatli seç. Unutma bana çamur atiyorsun bunu yapiyorsun diye ama ilk senin elin pisleniyor.
çamur gibidir dedim bi bitmediniz dedin kim kime çamur attı? :kop:
Kardeş sen zenginsen LÜTFEN KONUŞMA.

Adam note 3 almak ister ve note 3 e parası yetmez ama note3 neo alıp mutlu olabilir lütfen dalga geçmeyin adamlar herkese hitap etmek istiyor !!!

Sen kendine gül

c6-01 ekranı 4k ultra hd dimi ?
4khd dediğin c6-01 27 aydır tek servis yüzü görmedi s4ler 2ayda topuk,telefonumun eski olması telefon eleştremeyeceğim anlamına mı geliyor optimizasyon yoksunu s4 hd ise nolur batarya vs böyle kalite sorunları olmasa almıştım şu ana çoktan

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve asigsasi
esmeran3

esmeran3

Üye
çamur gibidir dedim bi bitmediniz dedin kim kime çamur attı? :kop:
4khd dediğin c6-01 27 aydır tek servis yüzü görmedi s4ler 2ayda topuk,telefonumun eski olması telefon eleştremeyeceğim anlamına mı geliyor optimizasyon yoksunu s4 hd ise nolur batarya vs böyle kalite sorunları olmasa almıştım şu ana çoktan

benim 603 de servis yüzü görmedi 14 ay olacak ama s4 ümü yolladım neden mi birisi eşşek gibi birisi ise cok nazik ve hızlı asil bir at gibi anladın mı

MaxipmaN

Üye
benim 603 de servis yüzü görmedi 14 ay olacak ama s4 ümü yolladım neden mi birisi eşşek gibi birisi ise cok nazik ve hızlı asil bir at gibi anladın mı

şu zamanda sağlam cihaz aramak yanlış zaten de serinin 4. telefonunda bazı ciddi sorunların olması kötü

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
şu zamanda sağlam cihaz aramak yanlış zaten de serinin 4. telefonunda bazı ciddi sorunların olması kötü

kardeşim serinin 4. telefonundan kaynaklaran sorun değil bu nedeni seri üretim seri üretim yapılırken olmuş ve vietnam yazan bataryaların haricindekiler şişme yapıyormuş dün servise verdim benim batarya önceden değişti zaten yine 7 saatte bitti ve teknik servise verdim servise serviste bana dediği şu eğer telefon arızalı ise telefonunuz değişim yapılacak dedi ve adamlar hiç bir ücret talep etmiyorlar :):):)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
kardeşim serinin 4. telefonundan kaynaklaran sorun değil bu nedeni seri üretim seri üretim yapılırken olmuş ve vietnam yazan bataryaların haricindekiler şişme yapıyormuş dün servise verdim benim batarya önceden değişti zaten yine 7 saatte bitti ve teknik servise verdim servise serviste bana dediği şu eğer telefon arızalı ise telefonunuz değişim yapılacak dedi ve adamlar hiç bir ücret talep etmiyorlar :):):)
bu sorunu çözdüm sayıyorum o zaman s4mini düşünüyorum da s4 alırsam demkki c6-01 yedekte kalacak veya 1100 ile iş görcez :ehe dikkatli kullanımda kasma takılma can sıkıcı derecede var mı?

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
bu sorunu çözdüm sayıyorum o zaman s4mini düşünüyorum da s4 alırsam demkki c6-01 yedekte kalacak veya 1100 ile iş görcez :ehe dikkatli kullanımda kasma takılma can sıkıcı derecede var mı?

kardeşim s4 al ama bataryasına bakarak seç :)

• Beğen

MaxipmaN

Üye
kardeşim s4 al ama bataryasına bakarak seç :)
s4 alırsam sömestera kalcak neyse vietnam bataryalı olcak yoksa kafana kürekle vururum dicem elemana :phı bi de s4 ün bataryası çıkarılabiliyo mu kendimiz çıkarsak?

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
s4 alırsam sömestera kalcak neyse vietnam bataryalı olcak yoksa kafana kürekle vururum dicem elemana :phı bi de s4 ün bataryası çıkarılabiliyo mu kendimiz çıkarsak?

kardeşim bana vietnamlar sorun çıkarmıyor dediler :) bu yüzden yani bende orda şisen bataryaları kontrol ettim hepsi china

• Beğen

MaxipmaN

Üye
kardeşim bana vietnamlar sorun çıkarmıyor dediler :) bu yüzden yani bende orda şisen bataryaları kontrol ettim hepsi china
china yanı sorunlu dimi şey kasadan bataryayı kendimiz ayırabiliyor muyuz?

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
china yanı sorunlu dimi şey kasadan bataryayı kendimiz ayırabiliyor muyuz?

kardeşim sen telefonlara bak ordan zaten belirt bunuda oraya sana verirler merak etme nerdesin sen ? ankara ise beraber gidelim mi

Üst Alt