Samsung Galaxy Note 3 Neo teknik özellikler sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy Note 3′ün Lite versiyonunu yakında sunabilir.

Akıllı telefon pazarının lider ismi Samsung, geçtiğimiz Eylül başında IFA 2013′de yeni amiral gemisi phablet modeli Galaxy Note 3 ile karşımıza gelmişti. S-Pen desteği yanı sıra, başarılı tasarımı ve yüksek donanım özelliklerine sahip olan cihaz iki ay süre içerisinde 10 milyon satış rakamını devirmişti.

Samsung’un bir çok Lite modeli ile 2014 başlarında karşımıza çıkacağı yönünde iddialar son dönemde artış göstermişti. Bu yeni Lite modellerinden bir tanesinin de Galaxy Note 3 olacağı belirtilirken, bu yeni akıllının da Galaxy Note 3 Neo olacağı belirtilmekte.

Samsung Galaxy Note 3 Neo modelinin teknik özellikleri de sızdırılan bazı belgeler üzerinden ortaya çıktı.

Bu yeni belgelere göre: Samsung Galaxy Note 3 Neo, 5.5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak. 8MP arka kamera yanı sıra 3.100mAh batarya ile gelecek olan yeni akıllı telefon 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi sunacak.

Samsung Galaxy Note 3 Neo’da en dikkat çekici nokta ise yonga seti. 1.7Ghz çift çekirdekli ve 1.3Ghz dört çekirdekli (Hexa) işlemci içeren yonga seti ile geleceği görülmekte. Bu yeni akıllı telefon gelecek ay sonunda Barcelona’da düzenlenecek olan MWC 2014, Mobil Dünya Kongresi’nde gün yüzüne çıkabilir.

KayraBey

KayraBey

Üye
İlginç...

Invoke

Invoke

Üye
Acayip =P

MaxipmaN

Üye
çamur gibidir ekranı

PriZm

PriZm

Üye
267 PPI gayet yeterli.Çamur atmayı kesin.

bu arada resimdeki belge bana fake gibi geldi.Samsung'un kendisi Note 2'nin kodunu yanlış yazmış olamaz herhalde.(N7100)

2. olarak Note 2 JB 4.1.1 yazılımı ile piyasaya sürüldü, 4.3'e kadar güncellendi.Halbuki resimde ICS ve 4.1 yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve Invoke
mehmettech

mehmettech

Üye
Uygun fiyatlı olur inşallah

MaxipmaN

Üye
5.7 inçte hoş olmayacağı kesin :)al benden de sana :gun1::gun1::gun1:

PriZm

PriZm

Üye
Konuyu dikkatli okumanı tavsiye ederim.Cihazın ekranı Note 2 ekranı ile aynı boyutta.1280*720 5.55"

mehmettech

mehmettech

Üye
Beyler noluyo

Invoke

Invoke

Üye
Çok komikmişsin @Türe , @MaxipmaN öyle diyor. =P

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Türe

Türe

Üye
bu kadar da fun olunmaz ki aga
Şimdi yeri değil cevap veremicem sana kusura bakma. Her türlü cihazı kullandım , daha da farklı markaları kullanmak istiyorum. Konuya dönersek attığın mesaja , takindigin tavra bir bak sonra " fun " de. Ha bu arada duzelteyim ; fun degil " fan ".

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

MaxipmaN

Üye
işi o kadar ilerlettin ki stabiliteyi bile iosla kıyaslar oldun ilerde kıyaslanır belki ama şu an gerek bile yok, o ekrana o çözünurluk iyi diyosan sen bilirsin artık

PriZm

PriZm

Üye
Kardeş sen zenginsen LÜTFEN KONUŞMA.

Adam note 3 almak ister ve note 3 e parası yetmez ama note3 neo alıp mutlu olabilir lütfen dalga geçmeyin adamlar herkese hitap etmek istiyor !!!

Sen kendine gül

c6-01 ekranı 4k ultra hd dimi ?
Ne alaka şimdi? Zengin olsa bile insan konuşamazmı? Böyle saçma şeymi olur?

Bu arada 5.55" boyutunda 1280*720 çözünürlüklü panele çamur atan TROLL'e gelsin.Galaxy S4 ile kendi çekimimdir.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Ne alaka şimdi? Zengin olsa bile insan konuşamazmı? Böyle saçma şeymi olur?

Bu arada 5.55" boyutunda 1280*720 çözünürlüklü panele çamur atan TROLL'e gelsin.Galaxy S4 ile kendi çekimimdir.

zengin ise konuşma demedim zengin ise bu küçük segmentli telefonlar hakkında konuşma dedim dalga geçer gibi !

ona göre ekran soluk olabilir ama başka birine göre mükemmel dir

PriZm

PriZm

Üye
zengin ise konuşma demedim zengin ise bu küçük segmentli telefonlar hakkında konuşma dedim dalga geçer gibi !

ona göre ekran soluk olabilir ama başka birine göre mükemmel dir
Ben herhangi bir DALGA geçme göremedim.

Bu arada o fotoğrafı kıyaslama olsun diye atmadım.Hani çamur gibi görünüyormuş ya, o yüzden.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bence bildiğin çamur. (!) :p

Üst Alt