Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
onların çözümü hepsi konuda var bir şekilde heryerini halledebiliyorsun geliştirici bıraktığı için devam etmedi fixler mevcut stock tabanlı olduğu için o romu kullanıyorum seste sorun çıkarmayan tek rom bana göre aslında en sağlam aurora rom bu sırf ses yüzünden kullanmıyorum
Rom yapıpta ortada bırakma moda oldu note3 te :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bak yeniden baslatma bölümü böyle oluyor modun psikoljik sorunlari varmis :D

SM-N9100 ile uygulamasından gönderildi.
Rom yapıpta ortada bırakma moda oldu note3 te :D
aynen doğru valla bizim geliştiriciler çok alıngan hemen küsüyorlar hiç eleştiriye dayanamıyorlar hemen Discontinued sonrada come back diye üyeler konu açıyor :D

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
mc_307

mc_307

Üye
Yukarda verilen not5 portundaki ses sorunu nedir peki. Fixi vs yok.mu

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ses normalden az geliyor çeşitli fixler var o zamande yüksek veye düzensiz çıkıyor gerçi pek abartılacak bi durum olmayabilir ama ben ses konusunda takıntılıyım biraz

• Beğen
Tepkiler: mc_307
mc_307

mc_307

Üye
Bi denemek lazim belkide...
Şarjı iyi gitsin.
3g görüntülü görüşme olsun
Ultra güç tasarrufu modu olsun
Stabil olsun
Tamamdir bende :D :D :D
Hayal kurmuyom degil mi :D

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
yok hayal değilde sen neden ultra güç tasarrufuna taktın bu kadar :D

• Beğen
mc_307

mc_307

Üye
yok hayal değilde sen neden ultra güç tasarrufuna taktın bu kadar :D
Ya reis bende gece biraktigim 100 şarjı sabah 99 olarak görmek istiyorum :D
Şimdi xposed sayesinde kullaniyorum 4.42 de ama orjinal gibi olsun bi degisiklik olsun diyom :D

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ben akşam bıraktığım 100 şarjı sabah 94 95 görüyorum rusya stock romdada aşağı yukarı aynı durum var :D

• Beğen
mc_307

mc_307

Üye
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
sende ultraya takıntılısın demek bende bu gece ultrada bırakıcam teli bakalım ne olacak :D

mc_307

mc_307

Üye
Hic dusmuyor soyleyim. Gece 57 de biraktim. 12 de. Sabah 8 de 56 idi. Cok yarıyor...

• Beğen
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Akşam yatarken telefonu şarja takılı bırakın sabah %100 bulursunuz :yuru:yuru
Ben imei null sorununu çözebilsem stock roma da razıyım valla

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Mehmet dediğin gibi oldu 2 gün olmadan sıkıldım flyme'den :D Senin note port harbi sağlam rommuş. Orjinal xda linki varsa atabilir misin? İncelemek istiyorum.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
@teknolojibaronu bazı fixler konuda yok dosyaları bende var istediğin zaman yollarım
Akşam yatarken telefonu şarja takılı bırakın sabah %100 bulursunuz :yuru:yuru
Ben imei null sorununu çözebilsem stock roma da razıyım valla
benim birkez başıma geldi odin ile orjinal stock rom yükledim geldi imei

mc_307

mc_307

Üye
@teknolojibaronu bazı fixler konuda yok dosyaları bende var istediğin zaman yollarım

benim birkez başıma geldi odin ile orjinal stock rom yükledim geldi imei
ses sorunu olan note5 romunu övmüştün hocam. benim istediğim ugt ve 3g gör. görş. varmıydı onda,
dün kingroot yüklediydim. eve gelene kadar şarj bitti kapandı, şarj biraz olunca açtım. yaklaşık yarımsaattir android yükseltiliyor uygulamalar açılıyor gibi bişeyde yuvarlak dönüp duruyor. ne yapmak lazım.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Valla tam hatirlamiyom onda olup olmadigini 3g gorusme var ama ultradan emin degilim android yikseltiliyor yazarken kactane uygulama kaldigini gosteriyormu

mc_307

mc_307

Üye
Valla tam hatirlamiyom onda olup olmadigini 3g gorusme var ama ultradan emin degilim android yikseltiliyor yazarken kactane uygulama kaldigini gosteriyormu

yok yazmıyor. uygulamalar açılıyor diyor.
sizin not4 roma yöneleyim o zman netleştiremezsek ugt ve 3g yi.
sizde olan fix dosyalarını da rica etsem falza mı olur :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
sen şimdi geçtinmi lolipop roma wipeleri filan yapıp öyle yükle romu yoksa sıkıntı çıkar root işinide kingrootla filan uğraşma odin üzerinden yap benim konuda dosyalar mevcut fixler önemli değil sen romu yükle memnun kalırsan hallederiz

mc_307

mc_307

Üye
lolilopa geçmeden oldu o olay. şimdi kapatıp açtım telefon açıldı :D yedekleri bi alayım. tr 5 stoku kurcam önce. yedek almam gereken bi siste dosyası vs var mı peki?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
kişisel önemli dosyalarınızı yedek alın yeter wipeleri yapmayı kesinlikle unutma :)

Üst Alt