4 parça fabrika romu olarak adlandırılan romlardan kurmayı denediniz mi?Şu imei null ve BaseBand unknown sorununa bir çözüm bulamadım hala
Evet o bahsettiğiniz Repair romları da denedim. 4,3 yükleyemiyorum hata veriyor. 4.4.2 yükleyince telefon kağnı oluyor sinir krizi geçirtir insana. 5.0 yükleyince düzeliyor adam gibi çalışmaya başlıyor fakat değişen birşey yok sorun devam ediyor. Parasıyla yaptıracam onu da yapan yok. Nasıl iştir anlamadım gitti4 parça fabrika romu olarak adlandırılan romlardan kurmayı denediniz mi?
Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Evet güncellendi yalnız 6.0.1 Note5 Port güncellendi.Phornasis Note5 güncellemesi mi var
Diyelim indirdim nasıl kuracağız16 mb bi güncelleme linki verilmiş bugün gördüm.onu da mega kurmadan indiremezsin
Bende restart sorunu yok ama bir önceki sürüme göre bir nebze daha kötü bakalım geliştirici ne yapacak. Lsskernel 2.5 sürümünü denediniz mi çünkü üstünde Lsskernel 3.3rc var o da stabil değil.V2.0 telefonun anasını belledi yemin ederim günde en az 5 defa cihaz restart atıyo !
Link gelmiş bile.Güzel haber.kaçıncı sayfada bahsediyor peki @Sarangni
Eline sağlık link içinLink gelmiş bile.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi