Sarangni
Üye
Kardeş roman bune alemde
Şu an AryaMod kullanıyorum bir sıkıntı yok. Phornasis indirdim ama ne zaman denerim bilmiyorum.
Kardeş roman bune alemde
Anladığım kadarıyla bir kaç ayar yaptım bakalım ne olacakCihazında root olan arkadaşlar Gplay de ki L Speed kurup ayar yapsınlar. Google ararlarsa direk XDA linki de çıkar. Hafif işe yarar bir script.
V8 sürümü 5.0.X tabanlı şu an AryaMod Note 5 Port 1.4 V1 sürümü var 5.1.1 tabanlı o daha güncel.Phornasis bunu kurmuş deniyon zannettim
AryaMod final sürümü ben v8 kullanıyom ara ara reset ve donma hariç güzel seninki son sürümü mü ? kardeşim kernel hangisi shonmu yoksa idlemi
Anlaşılan yine rom değiştireceğimPhornasis şarj olarak AryaModa göre bir tık daha iyi bir durumda şu anda ve son sürümü stabillik açısından da iyi.
tema desteği var mı ?Anlaşılan yine rom değiştireceğimtema desteği var mı ?
Tema işini denemelisin çok hoş oluyor . Klavyeye kadar değişiyor telefonBen pek tema işlerine bulamıyorum ama tema desteği var. Shinto Nessa Kernel yükledim.

Tema işini denemelisin çok hoş oluyor . Klavyeye kadar değişiyor telefon![]()

Phornasis romu pek sevmedim açıkcası özellikle şu batarya ikonu stock yok sanırım. Bir sürü değişik ikon var ama stock bulamadım
Biraz hantallık da var .

O simgeleri görünce sinirlendim gözüm karardıPhornasis Rom Control/Status Bar Mod/Show/Hide Stock Battery buradan stock batarya simgesi geliyor.
Phornasi de bu hantallık sorunu ilk başlarda çok fazla idi ama şimdi çok daha iyi durumda. Bugün kernel değiştirip İdle Kernel yükledim bakalım onun ile nasıl bir sonuç alacağım.
Music Of Life romunu da indiriyorum bakalım onun son güncellemesi nasıl olmuş.![]()
Postu yazarken görmedim yazdıktan sonra gördüm. Fakat benim favorim hala v8.1O simgeleri görünce sinirlendim gözüm karardıPostu yazarken görmedim yazdıktan sonra gördüm. Fakat benim favorim hala v8.1
Açıkcası fikrim yok ben 90 lira verip Samsung bayisinden aldımŞu ana V8.1 sürümünden daha stabil bir rom olduğunu bende düşünmüyorum. Çünkü cihaz için çıkan son sürüm 5.0.x olduğu için romu yapmak, derlemek çok daha sağlıklı. Benim geliştiriciden beklentim yayınladığı fix dosyalarını bir araya toplayıp son bir güncelleme ama yapmadı. Note 5 Port romalar da ise başka cihazlar da ki kodları ve 5.1.1 kodlarını derleyerek yapıyorlar ki bu da oldukça zor bir durum.
Miui V7 4.4.4 romlar var onlar da kullanılabilirlik açısından oldukça iyi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu bataryalar güvenilirmidir acaba? Orjinal diyor ama insan kıllanıyor da? Hepsiburada son zamanlar da Gittigidiyor gibi bir sisteme döndü.