Phronesis rom n5 v6 kurdum.cihaz marshmallow oldu![]()
AryaMod V8 den daha iyi miN9005 için Note 5 Port romların durumu çok iyi durumu.
AryaMod V2 Note 5 Port romu tavsiye ederim.
AryaMod V8 den daha iyi mi
Pil olarak nasılBen memnunum. AryaMod V8 hala en stabil rom. Yalnız yeni AryaMod Note 5 Port da oldukça iyi ve stabil. Artık AryaMod V8 pek dönmem galiba.
bu sm-n9000Q ya da olur mu ?Phronesis rom n5 v6 kurdum.cihaz marshmallow oldu![]()
Maalesef olmaz.bu sm-n9000Q ya da olur mu ?
Usta hangisi romu aurora darklord yada ardından acaba hangisi ve stabilize kernel söylersen sevinirimMaalesef olmaz.
Bende ki cihaz N9005 İdle Kernel ile Shinto Kernel oldukça stabil. Yalnız cihazınız N900 ve N9000Q ise bunları kuramazsınız.Usta hangisi romu aurora darklord yada ardından acaba hangisi ve stabilize kernel söylersen sevinirim
Yok kardeşim ben senin açtığı n konuyu takip ettim uzun süre cvp alamadım bnmki n900 senle aynıyız şuan youtube tazzy aurora romu inceledim görselleri çok hoş ama ne stabilize bilemedim dağa önce s3 blekota romlari yükledimBende ki cihaz N9005 İdle Kernel ile Shinto Kernel oldukça stabil. Yalnız cihazınız N900 ve N9000Q ise bunları kuramazsınız.
Yok kardeşim ben senin açtığı n konuyu takip ettim uzun süre cvp alamadım bnmki n9005 senle aynıyız şuan youtube tazzy aurora romu inceledim görselleri çok hoş ama ne stabilize bilemedim dağa önce s3 blekota romlari yükledim
uzun zamandır note 4 port rom kullanıyorum 5 saatten aşağı ekran süresi almıyorum çok memnunum5.1 veya 6 yükleyebileceğim öneriniz rom var mı yoksa sm-n9000q root atıp orjinal rom a devam ediyim mi ?
Yok kardeşim ben senin açtığı n konuyu takip ettim uzun süre cvp alamadım bnmki n900 senle aynıyız şuan youtube tazzy aurora romu inceledim görselleri çok hoş ama ne stabilize bilemedim dağa önce s3 blekota romlari yükledim