Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

ysatxE

ysatxE

Üye

AryaMod v7.3 + ShinTo Kernel “MartyMcFly” L09A08 for 5.x.x + L Speed V3.2 Overseer

Xposed + Grenify + Power Nap + Amplify

AryaMod üzerinde farklı kernel denemelerim devam ediyor. Shinto kernel ile rom çok stabil. Her hangi bir kısıtlamaya gitmeden %53 şarja kadar 3 saat ekran süresi aldım ki oldukça iyi bir süre. Bir aksilik çıkmaz ise uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

Shinto Kernel Link

L Speed V3.2 Overseer Link

(ARM için olanı indirmeniz gerekiyor. )

Xposed Link

(N9005 kullananlar Snapdragon için olanı indirmeleri gerekiyor)
Merhaba Bunun N-900 ysda 900q icin olani yokmu varsa link verirmisiniz ??

Sarangni

Sarangni

Üye
Merhaba Bunun N-900 ysda 900q icin olani yokmu varsa link verirmisiniz ??

AryaMod ve ShinTo Kernel sadece N9005 var. L Speed ve Xposed her telefonda çalışır ama Xposed çalışması için yine Costum ROM gerekli. Biraz araştırma yapmanız gerek sizin cihazla uyumlu olanı bulmak için. N9005 bu konuda daha şanslı bir cihaz.

ysatxE

ysatxE

Üye
AryaMod ve ShinTo Kernel sadece N9005 var. L Speed ve Xposed her telefonda çalışır ama Xposed çalışması için yine Costum ROM gerekli. Biraz araştırma yapmanız gerek sizin cihazla uyumlu olanı bulmak için. N9005 bu konuda daha şanslı bir cihaz.
Benim tek istedigim n900 icin saglam uzun omurlu bir rom hangisini yuklediysem ya cok isindi yada hemen sarj bitti bu konuda cok muzdarip oldum

Sarangni

Sarangni

Üye
Benim tek istedigim n900 icin saglam uzun omurlu bir rom hangisini yuklediysem ya cok isindi yada hemen sarj bitti bu konuda cok muzdarip oldum

Orada ki sıkıntı. Avrupa ve Amerika'ya ve 4G desteği olan ülkelere N9005 modeli gönderdiler. 3G Modeliniz de bizim gibi ülkelere gönderdiler. N9005 Snapdragon 800 işlemci olduğu için kaynak kodlarına ulaşması daha kolay ve geliştiricilerin sevdiği tarzda bir işlemciye sahip. N900 ve N9000Q ise Exynos işlemci ile geldi ve maalesef kod sıkıntısından mı geliştirici eksikliğinden mi çok fazla yol alamadı. Sizin maduriyetiniz de oradan kaynaklanıyor. Yapılan romlar var ama bir türlü istenileni vermedi. Ben aldığımdan bu yana neredeyse AryaMod ile kullanıyorum ve Stock ROM zerre aratmadığı gibi fazlalaları bile var. En büyük artısı ise cihaz için 5-6 farklı kernel var ve hepsini deneyip daha iyi ekran süreleri ve performans alınabiliyor.

ysatxE

ysatxE

Üye
Desene Note 3 umuz boyle ezik kaldi nedendit bilmem ama benim aldigim telefonlar hep destek eksikligi var :) note 3 oyle S6 edge + daha baslangicinda bakalim ne kadar gelisicek tesekkur ederim bilgikendirme icin

Sarangni

Sarangni

Üye
Note 3 N9005 AryaMod V7.3+Shinto Kernel 5.0.X+L Speed+Xposed+Synapse+Wakelock Detector

Synapse Ayarlar

L Speed Ayarlar

Xposed For Modüle

Wakelock Detector

Sarangni

Sarangni

Üye
Note 3 Neo bile Note 3 göre daha itibarlı galiba. 5.1.1 güncellemesi başlamış. :D

Koradam

Üye
Amoled yanığından servise verince çerçeve de değişiyor mu ?
@teknolojibaronu

byAndroid

byAndroid

Üye
Banlandi o :D

Anil-D

Anil-D

Üye
aurora rom grurla sunar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Amoled yanığından servise verince çerçeve de değişiyor mu ?
@teknolojibaronu
Amoled yanığı ile ekran değişimine verdiğin zaman iç ekran dış ekran yan çerçeve home ses ve kilit tuşları komple değişir. Yalnız garantiye verirken kontrol ediyor darbeye dayalı hasar varmı diye varsa o zaman garantiye girmez.

Anil-D

Anil-D

Üye
Komple kasa değişiyor.
;)

S6 Portlar bir süre sonra kasmalara başlıyor donusun yakındır :D
Aicp :cool yükleyin aicp veya cm veya remix romlarından birini ram'in gücünü hissedin :good:
kac aydir kullanıyorum kasmiyor ayar yaparsan jilet gibi

Koradam

Üye
Amoled yanığı ile ekran değişimine verdiğin zaman iç ekran dış ekran yan çerçeve home ses ve kilit tuşları komple değişir. Yalnız garantiye verirken kontrol ediyor darbeye dayalı hasar varmı diye varsa o zaman garantiye girmez.
2. El garantili Note 3 alacağım da aldıktan sonra bunu kullanıp telefonu 0 kadar temiz etme planım vardı :D
Darbe derken çerçeve de göçük çatlak gibi mi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
2. El garantili Note 3 alacağım da aldıktan sonra bunu kullanıp telefonu 0 kadar temiz etme planım vardı :D
Evet yere düşürüp hasar oluşturursan mesela ekran buna dayalı bozulursa falan. Ben düşürdüm ufak bi yer vardı çerçevede yinede bişey olmadı ekran çerçeve tuş takımı yenilendi [emoji51]

Sarangni

Sarangni

Üye
Yaklaşık 5-6 aydır Note 3 N9005 modelini kullanıyorum. Çok memnunum cihazdan. İstediğim her şeyi fazlası ile yapıyor. Üstüne uzun giden batarya ve çok sayıda Costum ROM seçeneği ile tam istediğim cihaz. Bir aksilik olmaz ise uzun süre kullanmayı planlıyorum.

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
4 gündür AICP romdayım hiçbir etki etmeden 5 saat ekran süresi veriyor. Birde xposed ile biraz ayae çekeyim greenify vs deneyerek bakalım 6 saati görecek miyim. (N9000Q exynos)

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
CM13 Android 6 Marsmallow romu Alpha olarak N900 Exynos bölümünde başlamış denemek isteyen olursa.

Alpha olması gereğiyle mevcut olan hatalar:
-Sim çalışmıyor
-Lag mevcut

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Ben çerçeve değiştirecektim s-pen olduğu yerde ufak bir kasa darbeden çatlak var diye kabul etmediler. Bende usb girişi ve spen değiştirttim :D

Üst Alt