Jelly Beanci
Üye
0 ise alınırmerhaba arkdaşlar 900 tl ye note3 n9005 buldum alınır mı?
0 ise alınırmerhaba arkdaşlar 900 tl ye note3 n9005 buldum alınır mı?
0 ise alınır
Şaka bir yana ama sıfırını o fiyata bulmak çok zor temiz 2. ellerine 900~1000 TLKies e bağla ve ülke kodunu öğren eğer farklı bi ülke ise güncelleme daha gelmemiş olabilir (veya gelmeyecek olabilir) sammobile.com dan en son turkiye romunu indirip odin ile kurArkadaşlar benim tlf na (note 3 ) güncelleme gelmedi orjinal rom kullanıyorum diğer tanıdığım ve tlf aynı yerden aldigimiz her kese geldi bana gelmedi ve kies ile de kontrol ettim birsey çıkmadı başka bir fikri olan var mı mumkunse orjinal rom da kalmak istiyorum Güvenlik açısından tabi
Kies e bağla ve ülke kodunu öğren eğer farklı bi ülke ise güncelleme daha gelmemiş olabilir (veya gelmeyecek olabilir) sammobile.com dan en son turkiye romunu indirip odin ile kur
Hem orijinalligi bozulmaz hem de en güncel versiyon olur
Arkadaşlar ekrandaki model kilidini veya pin şifresini kaldıramıyorum neden acaba bilen varmı
Yok herhangi birşey kurulu değilCihaz da VPN kurulu mu?
Eğer direkt olarak kitkat üzerine kurarsan gitmeyebilirTlf na odin ile lollipop yüklersem dosyalarım silinir mi
Eğer direkt olarak kitkat üzerine kurarsan gitmeyebilir
Ama yine siz yedek alın
Eğer yedeklememeyecek kadar önemli bi dosya ise veya koplayanamayan bi oyun kayıdı varsa diretk üzerine kurunTsk ederim yardımın için
Eğer yedeklememeyecek kadar önemli bi dosya ise veya koplayanamayan bi oyun kayıdı varsa diretk üzerine kurun
Yoksa çakışma yapabileceği için kasma sorunları veya pilin hızlı tükenmesi veya bazı uygulamaların açılışta "Durduruldu" hatası verebilir siz direkt üzerine kurun
İyi ise öyle kullanın ama değilse wipe system wipe cache yapıp kullanın
N9005 lerin hepsi aynı
5.0 hollanda romu var onun içinde türkçe de var onu indirip kullanabilirsiniz