Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

xmustx

xmustx

Üye
Note 3 kullanılır ;)

zorbaa

Üye
Arkadaşlar benim tlf na (note 3 ) güncelleme gelmedi orjinal rom kullanıyorum diğer tanıdığım ve tlf aynı yerden aldigimiz her kese geldi bana gelmedi ve kies ile de kontrol ettim birsey çıkmadı başka bir fikri olan var mı mumkunse orjinal rom da kalmak istiyorum Güvenlik açısından tabi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar benim tlf na (note 3 ) güncelleme gelmedi orjinal rom kullanıyorum diğer tanıdığım ve tlf aynı yerden aldigimiz her kese geldi bana gelmedi ve kies ile de kontrol ettim birsey çıkmadı başka bir fikri olan var mı mumkunse orjinal rom da kalmak istiyorum Güvenlik açısından tabi
Kies e bağla ve ülke kodunu öğren eğer farklı bi ülke ise güncelleme daha gelmemiş olabilir (veya gelmeyecek olabilir) sammobile.com dan en son turkiye romunu indirip odin ile kur
Hem orijinalligi bozulmaz hem de en güncel versiyon olur

zorbaa

Üye
Kies e bağla ve ülke kodunu öğren eğer farklı bi ülke ise güncelleme daha gelmemiş olabilir (veya gelmeyecek olabilir) sammobile.com dan en son turkiye romunu indirip odin ile kur
Hem orijinalligi bozulmaz hem de en güncel versiyon olur

O zaman odini bir araştırıp öğrenmek lazım tşkler cvp için

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Arkadaşlar ekrandaki model kilidini veya pin şifresini kaldıramıyorum neden acaba bilen varmı

xmustx

xmustx

Üye
@mc_307

• Beğen
Tepkiler: mc_307
mc_307

mc_307

Üye
Son msjları okudumda 9000q cihazim rootlu,4.4.2.
Lolipopa geceyim veya guncellemeleri otomatik alsın diye orjinal yapauim diyordum. Sanırım lolipop sıkıntılı?

mc_307

mc_307

Üye
Ayrıca bu note2 de olan yeşil alan modu note 3 icin eklenebilirmi kamerada. Böyle bir imkan var mı

zorbaa

Üye
Tlf na odin ile lollipop yüklersem dosyalarım silinir mi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tsk ederim yardımın için
Eğer yedeklememeyecek kadar önemli bi dosya ise veya koplayanamayan bi oyun kayıdı varsa diretk üzerine kurun
Yoksa çakışma yapabileceği için kasma sorunları veya pilin hızlı tükenmesi veya bazı uygulamaların açılışta "Durduruldu" hatası verebilir siz direkt üzerine kurun
İyi ise öyle kullanın ama değilse wipe system wipe cache yapıp kullanın

zorbaa

Üye
Eğer yedeklememeyecek kadar önemli bi dosya ise veya koplayanamayan bi oyun kayıdı varsa diretk üzerine kurun
Yoksa çakışma yapabileceği için kasma sorunları veya pilin hızlı tükenmesi veya bazı uygulamaların açılışta "Durduruldu" hatası verebilir siz direkt üzerine kurun
İyi ise öyle kullanın ama değilse wipe system wipe cache yapıp kullanın

Sam mobilden indirmek istedim ama bulamadim Danimarka romu yok sn- N9005 yazıyor tlf da onun yerine hangi romu indirmem lazım Türkiye yi de bulamadım malesef

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
N9005 lerin hepsi aynı

5.0 hollanda romu var onun içinde türkçe de var onu indirip kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: kulplubardak

zorbaa

Üye
Ben hollanda romunu odin ile yükledim ama youtube felan kullanırken isiniyor ve biraz daha fazla şarj kullanmaya başladı onun dışında pek bir sorunla karşılaşmadım stabil bir rom sizin tavsiye edeceğiniz başka bir rom var mı ve başka bir tlfnun hangi romu kullandığını nasıl öğrenebilirim

Üst Alt