Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
AryaMod V8 ile idlekernel 6.5.5 ile harika ekran süreleri alıyorum.

Bu ekran süresini alırken.

Xposed, Greenify ve her hangi bir tweak kurulu değildi.

Cihazda pek oyun oynamam

2G ve Wi~Fi kullandım sadece.

CPU 300~1574 MHZ

GPU 200~320 MHZ

Normal bir kullanım da ise 6 saat rahat alıyorum.

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
İyiymiş ama sıfır senkronize ile alınmayacak bir değer gibi durmuyor.

Sarangni

Sarangni

Üye
İyiymiş ama sıfır senkronize ile alınmayacak bir değer gibi durmuyor.

Google senkron açık ama Sosyal Medya kullanmamanın avantajı da var.

Ben hep Xposed, Grenify tarzı uygulamalar ile tasarruf etmeye çalışıyordum ama son bir haftadır yaptığım denemeler gösteriyor ki bunlara gerek yok. Çünkü ne zaman Xposed ve Grenify kullansam çok fazla ram tüketimi de oluyordu. Bunları kullanmadan da aynı ekran süresini alıyorum zaten. Şu anda bunları kullanmıyorum ram tüketimi de oldukça düştü. Testlere devam edeyim bakalım neler çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: OPYBOBS
OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Arkadaşlar bunu CM13 konusunda buldum sizce de dehşet değil mi? 1.9GB RAM boşta!

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
Sarangni

Sarangni

Üye
Arkadaşlar bunu CM13 konusunda buldum sizce de dehşet değil mi? 1.9GB RAM boşta!

Bu sürekli kullanım da çok zor eğer öyle ise harika tabiki ama sanmıyorum sürekli bu değeri alsın.

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Bu sürekli kullanım da çok zor eğer öyle ise harika tabiki ama sanmıyorum sürekli bu değeri alsın.
Sürekli değildir tabi ki ama başlangıçta 5.1.1 de 1.6'dan başlıyor şimdi 1.9'dan başlaması daha fazla tasarruf anlamına gelmez mi?

Sarangni

Sarangni

Üye
Sürekli değildir tabi ki ama başlangıçta 5.1.1 de 1.6'dan başlıyor şimdi 1.9'dan başlaması daha fazla tasarruf anlamına gelmez mi?

Tabi ki başlangıç değeri olarak iyi. CM13 galiba bu... Ben pek CM seviyorum. Eskiden CM başka kullanmadım ama soğudum resmen Atrix ve Optimus G kullanırken. Note 3 bir defa kurdum.

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Tabi ki başlangıç değeri olarak iyi. CM13 galiba bu... Ben pek CM seviyorum. Eskiden CM başka kullanmadım ama soğudum resmen Atrix ve Optimus G kullanırken. Note 3 bir defa kurdum.
Bende pek sevmiyorum cm'yi ama cm'den çıkarıyorlar daha sonra aıcp dir remix romdur portlanıyor o yüzden cm'nin gelişmesi exynos model için mühim :)

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
Bende pek sevmiyorum cm'yi ama cm'den çıkarıyorlar daha sonra aıcp dir remix romdur portlanıyor o yüzden cm'nin gelişmesi exynos model için mühim :)

Exynos için önemli. Ben de ki Snapdragon rom seçeneği çok olduğu için pek CM ve türevlerine bakmıyorum.

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
5.1.1 de başlangıç bu. Bakalım şu marsmallow alphadan betadan çıksın performansını sağlam bir test etmek istiyorum :D

xmustx

xmustx

Üye

Yeni gelen güncelleme paketi

xmustx

xmustx

Üye
Aynen

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye

Yeni gelen güncelleme paketi
İyi bari bu bile bence Note 3'ün unutulmadığını kanıtlat nitelikte. Özellikle Türkiye'ye bile geldiyse..

xmustx

xmustx

Üye
Türkiye değil n900 romu :) zaten 6 aya size de verirler

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Şunu oylayın isterseniz güncellemeler ile ilgili Samsunga yakın bir sitenin anketi

• Beğen

Üst Alt