Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

karakartal44

karakartal44

Üye
Arkadaşlar bugün itibariyle artık note 4 ümü aldım.
Herşey için teşekkür ederim.
Hayırlı geceler.

• Beğen
Tepkiler: OPYBOBS

karakartal44

karakartal44

Üye
Artık note 6 ya kadar note 4 e devam edeceğim.
İnşaallah bari note 6 beklentilerimizi karşılar.

zorbaa

Üye
Ben hollanda romunu odin ile yükledim ama youtube felan kullanırken isiniyor ve biraz daha fazla şarj kullanmaya başladı onun dışında pek bir sorunla karşılaşmadım stabil bir rom sizin tavsiye edeceğiniz başka bir rom var mı ve başka bir tlfnun hangi romu kullandığını nasıl öğrenebilirim

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Arkadaşlar bugün itibariyle artık note 4 ümü aldım.
Herşey için teşekkür ederim.
Hayırlı geceler.
Hayırlı olsun :) baron ben bakayım note 3'culer ne durumda dedim aslında hiç niyetim yoktu ama.. Note 4 güzel telefonmuşta şarjı çok kötüymüş yani şimdi sana 1-2 ay güzel gelecek ama 6 ay sonra falan bitecek.

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
karakartal44

karakartal44

Üye
Hayırlı olsun :) baron ben bakayım note 3'culer ne durumda dedim aslında hiç niyetim yoktu ama.. Note 4 güzel telefonmuşta şarjı çok kötüymüş yani şimdi sana 1-2 ay güzel gelecek ama 6 ay sonra falan bitecek.
Teşekkür ederim.
Seninde yazdığın gibi şimdilik şarjı gerçekten çok iyi.
İnşaallah ilerde de böyle devam eder.
Genel olarak 5.0.1 çok şarj yiyiyormuş. Fakat bu hafta 5.1.1 gelince şuan gayet stabil.

• Beğen
Tepkiler: OPYBOBS
OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Teşekkür ederim.
Seninde yazdığın gibi şimdilik şarjı gerçekten çok iyi.
İnşaallah ilerde de böyle devam eder.
Genel olarak 5.0.1 çok şarj yiyiyormuş. Fakat bu hafta 5.1.1 gelince şuan gayet stabil.
6.0 gelecekmiş ona pocketnow daily videosunda duydum. İnşallah batarya konusunda ileri giderler :)

• Beğen
Tepkiler: karakartal44

yaren_70

Üye
Arkadaşlar 6.0 not 3 e gelecekmi?

karakartal44

karakartal44

Üye
Piyasa ya düşen listeye göre vermeyecek görünüyor.
Ama samsung un işi belli olmaz.
İnşaallah gelir.

ArMaGeDdOn_87

Üye
yeni güncellemenin Note 3 e verilmesi gerekir

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
kardes bak android 6.0 cok buyuk bi guncelleme sony z1 bile vermediyse umit bekleme sen
Katılıyorum
Yapan samsung

Şu da bi gerçek samsung yaptığı güncellemeler tam stabil oluyor
Büyük bi sorun çıkmıyor
Yani 5.1.1 de bile gayet iyi bir şekilde çalışacaktır

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Katılıyorum
Yapan samsung

Şu da bi gerçek samsung yaptığı güncellemeler tam stabil oluyor
Büyük bi sorun çıkmıyor
Yani 5.1.1 de bile gayet iyi bir şekilde çalışacaktır
bak iyi soyledin iste

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Öyle saçmalık mı olur note 4 kesin alır fake haberlere bakmayın,ayrıca bence note 3 e de güncelleme gelecek
Bende hiç sanmıyorum 6.0 geleceğini. Ama inşallah bu Aurora Romu yapan devler bırakmazda 6.0 touchwiz portlarlar ise keyifle kullanırız ki adamların yaptığı port stock romu 4'e 5'e katlıyor hız ve ısınma olarak.

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Arkadaşlar 6.0 not 3 e gelecekmi?
Gelmez büyük ihtimalle ama aurora 4.2 romunu kurmanı öneririm ben 1 ay oldu sanırım, alternatif bir roma hiç yönelmedim hız, ısınma konusunda lollipop romlari arasında en iyisi. Tek sorunu note 5 air command koyulmuş buda ekran üzerinde kalemi gezdirirken tuşa basıp air command açılmamasına sebeb oluyor yani o hata düzelmedi hala ama ayarlarda küçük bir ikon şeklinde kalemi çıkardığında ufak bir kalem oluyor ona basarak tuşa basmana gerek kalmıyor hem bir nevi tuşun sağlamlığıda korunmuş oluyor çok mühim değil benim açımdan. Note 5 alman için sebeb kalmayacak kurunca demek istediğimi anlayacaksın ama bu işleri anlamam dersen üzgünüm, 5.0'dan yukarı çıkmayacak gibi gözüküyor.

Çok ufak tefek çeviri de eksik yerler var ama onlarda gözle görülmeyecek yerlerde.

Sarangni

Sarangni

Üye
Note 3 N9005 + AryaMod V7.3+ Stock Kernel+ L Speed Mod

Xposed+Amplify + Greenify + Power Nap + AppopsXposed

Cihaz da pek oyun oynayan birisi değilim. Bu süreye oyun performansı dahil değildir.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Sarangni

Sarangni

Üye

AryaMod v7.3 + ShinTo Kernel “MartyMcFly” L09A08 for 5.x.x + L Speed V3.2 Overseer

Xposed + Grenify + Power Nap + Amplify

AryaMod üzerinde farklı kernel denemelerim devam ediyor. Shinto kernel ile rom çok stabil. Her hangi bir kısıtlamaya gitmeden %53 şarja kadar 3 saat ekran süresi aldım ki oldukça iyi bir süre. Bir aksilik çıkmaz ise uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

Shinto Kernel Link

L Speed V3.2 Overseer Link

(ARM için olanı indirmeniz gerekiyor. )

Xposed Link

(N9005 kullananlar Snapdragon için olanı indirmeleri gerekiyor)

Üst Alt