teknolojibaronu
Üye
Güç tasarufu var fakat enerji tasarufunu ilk kez duydumNote 4 de bildirim panelinde gözüküyor sanırım yok
Güç tasarufu var fakat enerji tasarufunu ilk kez duydumNote 4 de bildirim panelinde gözüküyor sanırım yok
valla koyan adam saglam bilgi demis note 5 buymusİkonlara bak aynı symbian gibi
Sammobile'dan aldığı için sağlam demiştirvalla koyan adam saglam bilgi demis note 5 buymus
kenar çerçeve beklenen sızıntı tasarımla aynı öne doğru kavisli bu olma ihtimali %99 bence. Keşke bir microSD için kesinlik olsaymış.zaten belliydi s6 abisi iste laSammobile'dan aldığı için sağlam demiştirkenar çerçeve beklenen sızıntı tasarımla aynı öne doğru kavisli bu olma ihtimali %99 bence. Keşke bir microSD için kesinlik olsaymış.
Çıkınca görürsün aynı değilzaten belliydi s6 abisi iste la
kamera şekli bile farklı Note 5'in [emoji106]ver ozaman resimde gorelimÇıkınca görürsün aynı değilkamera şekli bile farklı Note 5'in [emoji106]

Trilyon tane konu açtımver ozaman resimde gorelim![]()
bakıver 2 dakika. O kadar fazla oldu ki anti samsungcular çıldırmış hatta yorumlarda var 
Here iyi seçim.Nasıl Olmuş?
nerden bulcam ben [emoji1] usengec adamımTrilyon tane konu açtımbakıver 2 dakika. O kadar fazla oldu ki anti samsungcular çıldırmış hatta yorumlarda var
![]()
Tag kullanmasam umrumda olmaznerden bulcam ben [emoji1] usengec adamım

Bahsetmek istediğim ultra güç tasarruf moduGüç tasarufu var fakat enerji tasarufunu ilk kez duydum
Note 4 ve S6 özellikleri arıyorsan pekaka veya dr.ketan romlarında ultra güç tasarufu vs hepsi var. Stokta yok ne yazık kiBahsetmek istediğim ultra güç tasarruf modu
Eyvallah; ben sadece bu güncelleme ile geldimi diye merak etmiştim.Note 4 ve S6 özellikleri arıyorsan pekaka veya dr.ketan romlarında ultra güç tasarufu vs hepsi var. Stokta yok ne yazık ki
Neden, donanimla mı alakali ?Upsm beklemek baya hayalcilik zaten![]()
Onu bilmiyorum yeni çıkan telefonların özelliklerini eskilere verdikleri pek görünmez sen şimdi note 3 e upsm ver note 4 touchwiz ver ee kim gidip note 4 alacakNeden, donanimla mı alakali ?

Bazen oluyor. Sebebini anlamadığım için siteden giriyorum oradada site açılmıyor. Beyaz ekran var birde erorTapatalk kullananlar çin soruyorum.Gelen bildirimlerden tapatalk'ı açmaya çalışınca iki saat açılmıyor sizde de öylemi.Kitkat kullanırken de aynıydı.
Galaxy ace 4'te bile var bu özellik. Bence gereksiz.Upsm beklemek baya hayalcilik zaten![]()