tekno benim hava widgeti hala temizle yazıyor neresini bozdum ben bu telefonun akıl verHem gpu hem cpu'nun frekansları arttırcam bakalım nasıl tepki verecek. İşlemciler biraz hareketlensin

Ben telefonu aldığım günden bu yana güç tasarrufu açık kullanıyorum bir kere dahi kasma donma olmadı.Senin telefon niye kasıyor acabagüç tasarrufu modunda kasılmalar azalmış gibi uygulamaları kurup tekrar bakacam
Şu an güç tasarrufu modunda gayet akıcı telefondan değil rom ile alakalıSerdar senin telefon Replica falan mı yoksa [emoji14]

Tamam ama neden başkasında bu sıkıntı yok acaba çok ilginc.Şu an güç tasarrufu modunda gayet akıcı telefondan değil rom ile alakalı
kitkatta sorun yok hava açık yazıyordu lolipop kurduk temizle yazmaya başladı![]()
Wipeleri yaptım onda sıkıntı yok csc kodum türkiye alla allaaaTamam ama neden başkasında bu sıkıntı yok acaba çok ilginc.
Wipe cache ve factory reset yapiyor musun

senin işinde zor, ekran desen yanar, hava durumu desen temizle yazar,güç tasarufunda kasarWipeleri yaptım onda sıkıntı yok csc kodum türkiye alla allaaa
kimsede bu sorun olmadığından googlede araştırıyorum bulamıyorum da
ben bi kitkata dönüp bakayım tekrar loli kurup bakacam

Kitkatı kurdum ahanda sonuç:senin işinde zor, ekran desen yanar, hava durumu desen temizle yazar,güç tasarufunda kasar![]()
kim bekleyecek şimdi inmesini yavOta'dan yükle bir de lolipop'u öyle dene bakalim
dur şimdi kitkatı wipeledim tekrar loliyi kuracam sonuç ne olacak bakalım.

Sen Note 3'e 2800 lira vermiş adamsın iPhone fiyatı vız gelir tırız geçer.kim bekleyecek şimdi inmesini yavdur şimdi kitkatı wipeledim tekrar loliyi kuracam sonuç ne olacak bakalım.
yine olmassa samsung devrim bitmiş demektir
şeytan diyor bi iphone al her şeyi kısıtlasın telefonu alo alo için kullan @darkleader![]()
Sana diyorum bir de otadan dene diye.tee lolipopu kurdum yine temizle yazıyor![]()
En iyisi ben yedek alayım sana upload edeyim sende twrpden restore ettee lolipopu kurdum yine temizle yazıyor![]()
O iğrenç hava durumunu neden kullanırsınız 
valla hiç bekleyemem onu insin diye bide o kadar bekleyip yine temizle yazarsa intihar eşiğine gelirim abiSana diyorum bir de otadan dene diye.

twrp yokta sebep bootloader olabilir mi acaba knox sıfırlama için kurduğumuz bootloader?En iyisi ben yedek alayım sana upload edeyim sende twrpden restore etO iğrenç hava durumunu neden kullanırsınız
![]()