Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu samsung türkiyeye bastıracağımız bi platform yokmu basalım rahatsız edelim tepkimizi ortaya koyalım

darkleader

darkleader

Üye
Samsung hangi modele güncelleme verse en son Türkiye alıyor.O kadar çok telefon sattığı bir ülkeye yaptığı bu muamele hakikaten şerefsizlik.

• Beğen
Tepkiler: ISMAYILIM

yunusbeen

Üye
Siyah note 3 ile benide ekleyebilirsin.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bugün arkadaşın G3 ü aldım elime açtım kamerayı ne tarafa tutsam uzak yakın fark etmeden sürekli net görüntü aldım benim Note 3 ü açtım ne tarafa tutsam her seferinde görüntü bulanıktan odak ile netleşti. Bu yüzden Lg kamerası hoşuma gitti. Bizim Samsung görüntüyü odaklayacakta net çekecekte :D iyiden iyiye lg gözüme girmeye başladı @teknolojibaronu G4 pro yada G5 merakla bekliyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G5'İ bilmiyorum fakat G4 güzel değil bana göre.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
sammobile coşmuş durumda yığınla rom yüklüyor servere bi bakayım bize lolipop varmı :kop2:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Xperia ile devam ederiz yola olur biter zamzung.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
:hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bazen adamına göre ayar vermek gerekiyor belki samsungta bize böyle ayar veriyordu :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tabi kesin öyledir

serdar_gs

serdar_gs

Üye

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Beklerseniz gelmez beklemeyin yaww
Bu saatten sonra gelen güncellemeyi ne yapayım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hiçbiri OTA'dan gelen güncellemenin tadını vermiyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hiçbiri OTA'dan gelen güncellemenin tadını vermiyor.
Otadan en son ne zaman güncelledim hatırlamıyorum o derece [emoji23] galiba geçen konuştuğumuz bir sene önceki konum ikonu falan değişen güncellemeydi [emoji23]

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben de ki N9005 modeli. Attım Costum ROM 5.0 kullanıyorum. Çokta memnunum. Samsung güncelleme beklemek iş değil adamlar en son bize veriyor güncellemeleri yıllardır.

Üst Alt