Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sana göre mi kesin :D bildiğim kadarıyla daha tanıtılmadı ama paralelde dediğin özelliklerle gelebilir kesin olmamakla birlikte. Birde sadece bunlar yetmez benim için bu sefer telefon alırken kıl olacam güncellemesinden en ufak ayrıntılarına kadar bakarım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S6 içinde denilen özelliklerin hepsink tutturdu sammobile artık klasik oldu. Sen Note alma bu sefer bencede 2 tane kullanmışsın degisiklik lazım. Gelsin bakalım microsd olmazsa yok efendim ram sorunu vs varsa bende almam Note 6'ya kadar devam.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
xmustx

xmustx

Üye
Rusya 5.0 antutu
Note 5 4gb ram ve en az 4000mah batarya ile gelmezse ayıp eder.Bakalım kamera kısa yolları ve çekim performansı nasıl olacak? Cihaz zaten reset atar onu da hemen güncelleme ile giderirler.Yani reklam kokan hareketler bunlar mayk :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
G4 pro yada G5 görelim nasıl olacak :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG :kotu:

ArMaGeDdOn_87

Üye
Rusya 5.0 antutu
Note 5 4gb ram ve en az 4000mah batarya ile gelmezse ayıp eder.Bakalım kamera kısa yolları ve çekim performansı nasıl olacak? Cihaz zaten reset atar onu da hemen güncelleme ile giderirler.Yani reklam kokan hareketler bunlar mayk :D
4 GB ram yerine android deki o ram sorununu çözerseler soruna çözüm gelmiş olur,yoksa 4 GB ram e gerek yok 2 gb bile gayet yeterli

xmustx

xmustx

Üye
Androidteki ram sorunu nedir.Genel anlamda ilk defa duyduk :) s6 diyosan s serisi ile note serisini karıştırma derim ;) note candır

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 kullanmayı yorum atanlar boşuna burda algı oluşturmaya çalışmasın. Tartışacak yer arıyorsanız buyrun cep genelde seve seve sizinle tartışacak onlarca adam var.

• Beğen
Tepkiler: xmustx
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Az önce okudum bekleneni verememiş Sony, özellikle kamerada ısınma problemli kapanma varmış. G4 çıktı oda çok ses getirmedi. S6 ile karşılaştırmasında Samsung'u geçemedi. Son çıkan amirallere bakıyorumda hiç biri beni bu olmuş tamam deyip tatmin etmedi :D 2016 modellerini beklemedeyim @teknolojibaronu

kiko60

kiko60

Üye
Merhaba arkadaşlar ,
Kitkat gibi stabil bir rom var mı(lolipop olanlardan) ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Az önce okudum bekleneni verememiş Sony, özellikle kamerada ısınma problemli kapanma varmış. G4 çıktı oda çok ses getirmedi. S6 ile karşılaştırmasında Samsung'u geçemedi. Son çıkan amirallere bakıyorumda hiç biri beni bu olmuş tamam deyip tatmin etmedi :D 2016 modellerini beklemedeyim @teknolojibaronu
Bana sorarsan M9 ve Z3 Plus dışında gerisi bi halt etmez.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Androidteki ram sorunu nedir.Genel anlamda ilk defa duyduk :) s6 diyosan s serisi ile note serisini karıştırma derim ;) note candır
iPhone 6 1 GB ram-Note 3-4,LG g4,sony z marka farketmez 3 gb ram kullanılıyosa sistem de bir sorun var demektir,s6 daki durumu bu forumdan bir arkadaş söylemişti onu söylemiyorum,ayrıca s6 daki konuyla ilgilide araştırma yapmadım

Note 3 kullanmayı yorum atanlar boşuna burda algı oluşturmaya çalışmasın. Tartışacak yer arıyorsanız buyrun cep genelde seve seve sizinle tartışacak onlarca adam var.
1 hafta önce kardeşim Note 3 aldı ve cihaz harika ..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Profilinde L920 yazıyor değiştir istersen.

xmustx

xmustx

Üye
Yani note canmış ;) ..

ArMaGeDdOn_87

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tiksindim artık umarım görünümü daha iyi birşey olur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Iyi güldüm :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Üst Alt