@serdar_gs kardeşim senin memleket neresi???
Şu konuda fikriniz nedir rus romunda açık yerine temizle yazıyor telefon dili falan türkçe sitesine girersemde açık yazıyor ama widgette temizle yazıyor düzeltemedim![]()
merkezdeyim@serdar_gs kardeşim senin memleket neresi???
Nasıl oluyor bu iş? Bizde niye minimum %5-10 gidiyorBenim Note 3 cihazımda sabaha kadar % 1 dahi gitmiyor nasıl bıraktıysam öyle sabaha kadar duruyor.

Hala %1 yiyor batarya performansi efsane.Bir süredir rusya lolipopu kullanıyorum sammobile üzerinden indirip odin ile kurun root recovery başka birşey yüklemenize gerek yok. Wipe data ve cache yapın daha sonra stock romu kurun. Root yapmadıktan sonra orjinallik bozulmaz güncellemeleride alırsınız. Ben şimdilik memnunum sadece batarya süremde ufak bir azalma oldu onuda normal karşılıyorum lollipop beyaz tema kullanıyor fakat telefon kilit ekranında beklemede ikende biraz fazla yiyor. Hey gidi note 2 beklemede gece sabaha kadar ya %1 ya %2 yiyordu![]()
Hiç stock rom kullanmadım sızıntı hariç. Fakat dr.ketan romda hızlıydı. Tek sıkıntısı çoklu görev veya uygulamalar arası geçiş yaparken müzik takılıyor. Sebebini anlamış değilim güç tasarufunda kullanıyorum hep JellyBean'den beri ilk defa Lollipop'ta boyle4 birşey ile karşılaşıyorum.Lollipop stabil degil bende sizde nasil?
Üstad ben bilgisayarcıyım mobile işinden çok anlamıyorum sana bir sorum olacak yada bilgisi olan herhangi bir arkadaş yardimci olabilirse sevinirim. Pcde acronis yada norton ghost ile sistem yedeği aliniyor biliyorsunuzdur ben telefondaki mevcut verilerimi 4.4.2 versiyon programlarım rehberim vesaire her şeyiyle özellikle suan yüklü olan stock romum mevcut ayarlarım ile backup alabilir miyim 5.0 a geçtikten sonra bu backupa dönebilir miyim ? Telefon rootsuz olduğundan backup programı da rootsuz olmalı varsa programın adını yada linkini veya varsa konu anlatımı linki paylaşırsaniz cok memnun olurum. Ve birde suan sammobile uzerinden 5.0 rusya versiyonu indiriyorum product code ser pda n900xxuebod1 csc n900serebob1 09.04.215 de yayınlanan rom dogrumudur. Saygılarımla iyi sabahlar.Bir süredir rusya lolipopu kullanıyorum sammobile üzerinden indirip odin ile kurun root recovery başka birşey yüklemenize gerek yok. Wipe data ve cache yapın daha sonra stock romu kurun. Root yapmadıktan sonra orjinallik bozulmaz güncellemeleride alırsınız. Ben şimdilik memnunum sadece batarya süremde ufak bir azalma oldu onuda normal karşılıyorum lollipop beyaz tema kullanıyor fakat telefon kilit ekranında beklemede ikende biraz fazla yiyor. Hey gidi note 2 beklemede gece sabaha kadar ya %1 ya %2 yiyordu![]()
Sorun sadece gecisler olsa. Kitkatta 7 saat civari ekran suresi aliyorudm simdi 6 oluyor yada olmuyor. Zaten 4.4.2 ye dondumHiç stock rom kullanmadım sızıntı hariç. Fakat dr.ketan romda hızlıydı. Tek sıkıntısı çoklu görev veya uygulamalar arası geçiş yaparken müzik takılıyor. Sebebini anlamış değilim güç tasarufunda kullanıyorum hep JellyBean'den beri ilk defa Lollipop'ta boyle4 birşey ile karşılaşıyorum.
Komple sistemi yedek almak (nandroid) için recovery mod veya root falan gerekli onlarda sayacı arttırır garantiyi geçersiz kılar. Garanti ile ilgili sıkıntım yok diyor isen googleden nandroid yazıp atar her türlü bilgiyi bulursun. Ben şahsen kendim tüm sistemi hiç yedek almadım fakat özellikle s3 kullanırken titanium backup ile programlarımı yedekleyip sistem kurduktan sonra tek tek hepsini baştan kurmayla uğraşmadan hepsini tek tık ile kuruyordum. Rehberini google hesabın ile bağlayabilir sistem kurduktan sonra google hesabını girdiğinde direk rehberine girerek hepsinin orada olduğunu görebilirsin. Aynı şekilde fotoğraf belge yedekleri falanda alınıyo ama hiç denemedim. En iyisi belge foto müzik video yedeklerini pc alıp rehberi google hesabına bağlamak ben o şekilde yapıyorum. Sadece uygulama yedeği için root yapman gerekli. Uygulamalar rootsuz yedeklenmez diye biliyorum yedeklense bile kayıtlı bilgileri gider örneğin bir oyunun yedeğini titanium backup ile yedekledin sonra yeni sistemde titanium backup ile yedeği kurdun diyelim oyunda kaldığın yerden bilgilerinle birlikte kullanabilirsin. Rootsuz varmı bilmiyorum ama pek sanmıyorum. Bu arada profilinde telefonun s3 yazıyor sen sorunda note 3 rom sürümünü sormuşsun eğer note 3 kullanıyorsan evet rusya son lolipop sürümü bod1 ile biten.Üstad ben bilgisayarcıyım mobile işinden çok anlamıyorum sana bir sorum olacak yada bilgisi olan herhangi bir arkadaş yardimci olabilirse sevinirim. Pcde acronis yada norton ghost ile sistem yedeği aliniyor biliyorsunuzdur ben telefondaki mevcut verilerimi 4.4.2 versiyon programlarım rehberim vesaire her şeyiyle özellikle suan yüklü olan stock romum mevcut ayarlarım ile backup alabilir miyim 5.0 a geçtikten sonra bu backupa dönebilir miyim ? Telefon rootsuz olduğundan backup programı da rootsuz olmalı varsa programın adını yada linkini veya varsa konu anlatımı linki paylaşırsaniz cok memnun olurum. Ve birde suan sammobile uzerinden 5.0 rusya versiyonu indiriyorum product code ser pda n900xxuebod1 csc n900serebob1 09.04.215 de yayınlanan rom dogrumudur. Saygılarımla iyi sabahlar.
Tamamdır dostum ben sadece geri dönmek icin backup sormuştum. 4.4.2 Türkiye romunu geri atmam mümkün olur mu odin ile 5.0 üstüne odin ile 4.4.2 dönülür müKomple sistemi yedek almak (nandroid) için recovery mod veya root falan gerekli onlarda sayacı arttırır garantiyi geçersiz kılar. Garanti ile ilgili sıkıntım yok diyor isen googleden nandroid yazıp atar her türlü bilgiyi bulursun. Ben şahsen kendim tüm sistemi hiç yedek almadım fakat özellikle s3 kullanırken titanium backup ile programlarımı yedekleyip sistem kurduktan sonra tek tek hepsini baştan kurmayla uğraşmadan hepsini tek tık ile kuruyordum. Rehberini google hesabın ile bağlayabilir sistem kurduktan sonra google hesabını girdiğinde direk rehberine girerek hepsinin orada olduğunu görebilirsin. Aynı şekilde fotoğraf belge yedekleri falanda alınıyo ama hiç denemedim. En iyisi belge foto müzik video yedeklerini pc alıp rehberi google hesabına bağlamak ben o şekilde yapıyorum. Sadece uygulama yedeği için root yapman gerekli. Uygulamalar rootsuz yedeklenmez diye biliyorum yedeklense bile kayıtlı bilgileri gider örneğin bir oyunun yedeğini titanium backup ile yedekledin sonra yeni sistemde titanium backup ile yedeği kurdun diyelim oyunda kaldığın yerden bilgilerinle birlikte kullanabilirsin. Rootsuz varmı bilmiyorum ama pek sanmıyorum. Bu arada profilinde telefonun s3 yazıyor sen sorunda note 3 rom sürümünü sormuşsun eğer note 3 kullanıyorsan evet rusya son lolipop sürümü bod1 ile biten.
Dediğim gibi root yaparsan sistem yedeğini alırsın 5 den 4.4.2 ye dönebilirsin bende odin ile döndüm daha daha önceTamamdır dostum ben sadece geri dönmek icin backup sormuştum. 4.4.2 Türkiye romunu geri atmam mümkün olur mu odin ile 5.0 üstüne odin ile 4.4.2 dönülür mü