Hocam güncelleme gelmese soversiniz gelse soversinizHa bire güncelleme geliyo lolipopu bi adam edemediler [emoji1] [emoji1]
..Ama şimdi fark var biz lolipop gelmiyor diyoruz lolipopu alanlarda durmadan kararlılık güncellemesi alıyorHocam güncelleme gelmese soversiniz gelse soversiniz..

Bunalıma girme geçer geçer şu telefondan uzaklaş biraz farklı şeylerle meşgul olSıkıldım cidden şu telefondan tamam ekranın çok güzel ram'in 3GB grafik kartın 6 çekirdek işlemci 28veya24nm ama plastik olunca koyuyor ya birde hoparlör kalitesi cidden iPhone'dan sonra moralimi bozdu alıcı olsada M8 alsam veya one max![]()

!
Baktım bende çalışıyor deneme dedim ekrana deneme yazdı ama yazıp aynı anda arama yapmıyor herhalde?!
google chrome da mikrofona tıklayıp sesli arama özelliği çalışmıyor sizdede aynı mı?
Arama yapmaz seninki normal.Baktım bende çalışıyor deneme dedim ekrana deneme yazdı ama yazıp aynı anda arama yapmıyor herhalde?
O zaman sıkıntı yok sesle arama çalışıyor ekrana yazıyor en azındanArama yapmaz seninki normal.
Mesajlarda yazıyor
Google widgette yazıyor
Google+ da yazıyor
Chrome da yazmıyor?
bilemiyorum sendeki chrome sürümü ile bendeki aynı mı? Ya bırak allasen paylaşmasınlar lanet gitsin samsung türkiyeye ben rusya romu kullanıyorum sıkıntısı yok beklemeyide bıraktım ne gerek var gelirse bir gün kurarız geçer gideriz.Söylediğin sorunlar bende yok lolipopu kurduktan sonra wipe cache wipe data yapıp kullansaydın. Pil kitkata göre biraz çabuk bitiyor haliylerom stabil bi kaç sorun yaşadım gerçi klavye türkçe karakter yazarken durduruldu diyor bazen. Birde bildirim ışıkları bazen takılı kalıyorrestart edince düzeliyor pil 4.4.2 e göre daha az gidiyor sanırım