Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Karargahx

Üye
Tamamdır takip ederim :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
@teknolojibaronu note 3 aldığımdan beri 8-9 aydır rom root işleriyle uğraşmadım ketanın kurulum rehberi varsa bakacağım ama yapmam gereken herhangi bir şey varmı ekstra

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@teknolojibaronu note 3 aldığımdan beri 8-9 aydır rom root işleriyle uğraşmadım ketanın kurulum rehberi varsa bakacağım ama yapmam gereken herhangi bir şey varmı ekstra
Ketanı sd ye at.
Twrp yükle wipe kısmına gel
Microsd harici hepsini seçip wipe yap.
Daha sonra dr.ketanın konuda linkini verdiği cwm yi odinden yükle.
Cwm ye gir.
Dr.ketan L19'u kur.
Download mod'a gelip bootloader'ı AP den flashla.
Ve lollipopun tadını çıkar. :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Altta şekil 1A Da görüleceği itibari ile dr.ketan romda batarya 0% (sıfır yüzde) olmasına rağmen çok rahat bir şekilde neredeyse 20 dk. telefonla uğraşıyorum. Teşekkür ederim doktorcumm. Sen olmasan ne yapardık... [emoji17]

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hahahahahah stok based ve stok romlarda öyle :D 1 saati gören olmuş :P bende onların Yalancısıyım :D

• Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Şimdii romu orjinal rusya yapıyorum

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Herkez pazar tatilinde herhalde...

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Öyle :D Rom kurdum onu ayarlıyorum ben

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayırlı olsun. L19'u beğendin mi?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hayırlı olsun. L19'u beğendin mi?
Alışma aşamasındayım ayarlamalarımı yapıyorum :D fakat şöyle bir sorunum var ultra güç tasarrufuna geçtiğimde ana ekranda widgetler yok oluyor (hepsi değil) ketanın verdiği linkten upsm manager kurdum fakat olmadı

@teknolojibaronu romu kurduktan sonra bildirim paneli ile ilgili bişey söyleyecem demiştin

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Alışma aşamasındayım ayarlamalarımı yapıyorum :D fakat şöyle bir sorunum var ultra güç tasarrufuna geçtiğimde ana ekranda widgetler yok oluyor (hepsi değil) ketanın verdiği linkten upsm manager kurdum fakat olmadı

@teknolojibaronu romu kurduktan sonra bildirim paneli ile ilgili bişey söyleyecem demiştin
Şuan bildirim panelinde upsm yok onun gelmesi için bildirim paneli ayarlarını hani bu simgelerin yerini değiştirmek için olan yer orda sıfırlaya tıkla upsm ve araç çubuğu geliyor. Evet upsm den sonra müzik widgetinin gitmesi benide sinirlendirmişti :D

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Google widgeti ve note 4 saat widgetide gidiyor :D

yunus96

yunus96

Üye
Herkese kolay gelsin. Okuyabildiğim kadar okudum sayfaları baya yararlı bilgiler var herkese teşekkürler. Benim sorum sizce dr.ketan k14 mü yoksa L19 mu? Hangisi daha iyi veya başka daha iyi bir custom rom varmı?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
KitKat romları arasında K14 ve Criskelo Romları en iyileridir. Onun dışında L19 vs K14 konusunda bir fikrim yok. K14'ü denemedim. CyanogenMod 12 stabil olsun hiç uğraşmicaz ketan metan kur cm12'yi rahatla :D
TR Rom baya hafif diyorlar ama bana tırt gibi geldi sizin görüşünüz nedr? :D

yunus96

yunus96

Üye
KitKat romları arasında K14 ve Criskelo Romları en iyileridir. Onun dışında L19 vs K14 konusunda bir fikrim yok. K14'ü denemedim. CyanogenMod 12 stabil olsun hiç uğraşmicaz ketan metan kur cm12'yi rahatla :D
TR Rom baya hafif diyorlar ama bana tırt gibi geldi sizin görüşünüz nedr? :D

Hangi Tr rom hocam? Cevabınız için teşekkür ederim peki cm12 ne zaman stabil olarak çıkıcak bir bilginiz varmı? Telefonu artık rootlu kullanmak istiyorum fazla vaktimde yok o yüzden şuan için en stabil ve gerçekten iyi bir custom rom arıyorum. Şuan telefonumda Rusya android 5 yüklü aslında memnunum ama arada takılmalar yapıyor ve biraz kasmalar var gibime geliyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Lollipopmu çok seri ve stabil değil yoksa ketan custom rommu bilmiyorum ama biraz ağır çalışıyor sistem. Kitkatta bile daha iyiydi :D

yunus96

yunus96

Üye
Yani genel olarak şu yorumu çıkarabilir miyiz dr.ketan k14 şuan için note 3 için en iyi rom ve en stabil rom :))) lolipop şuan rafta ;))

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kurup denemen lazım bende bugün kurdum bi süre kullanıp bakacağım :)

Üst Alt