Ketanı sd ye at.@teknolojibaronu note 3 aldığımdan beri 8-9 aydır rom root işleriyle uğraşmadım ketanın kurulum rehberi varsa bakacağım ama yapmam gereken herhangi bir şey varmı ekstra

zaten çizimler sende, haberlerde sende. Sende olmasan ne yapacaz bilmem.Hahahahahah stok based ve stok romlarda öyle1 saati gören olmuş [emoji14] bende onların Yalancısıyım
![]()
Rahat edersinizzaten çizimler sende, haberlerde sende. Sende olmasan ne yapacaz bilmem.
milleti rom kurmaya teşvik ediyorum 
Alışma aşamasındayım ayarlamalarımı yapıyorumHayırlı olsun. L19'u beğendin mi?
fakat şöyle bir sorunum var ultra güç tasarrufuna geçtiğimde ana ekranda widgetler yok oluyor (hepsi değil) ketanın verdiği linkten upsm manager kurdum fakat olmadıŞuan bildirim panelinde upsm yok onun gelmesi için bildirim paneli ayarlarını hani bu simgelerin yerini değiştirmek için olan yer orda sıfırlaya tıkla upsm ve araç çubuğu geliyor. Evet upsm den sonra müzik widgetinin gitmesi benide sinirlendirmiştiAlışma aşamasındayım ayarlamalarımı yapıyorumfakat şöyle bir sorunum var ultra güç tasarrufuna geçtiğimde ana ekranda widgetler yok oluyor (hepsi değil) ketanın verdiği linkten upsm manager kurdum fakat olmadı
@teknolojibaronu romu kurduktan sonra bildirim paneli ile ilgili bişey söyleyecem demiştin

KitKat romları arasında K14 ve Criskelo Romları en iyileridir. Onun dışında L19 vs K14 konusunda bir fikrim yok. K14'ü denemedim. CyanogenMod 12 stabil olsun hiç uğraşmicaz ketan metan kur cm12'yi rahatla
TR Rom baya hafif diyorlar ama bana tırt gibi geldi sizin görüşünüz nedr?![]()