Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Farzedelim garantilik bi durum oldu.. Hoppaaa oynarık ondan soona :D
Valla ben rusya stok kurup sonra sayaç sıfırlama ile kk a dönmeyi denemedim ama custom rom kurup bootloader ıda flashlayip dr.ketan L19 kurdum ve sayaç sıfırlama ile kk 4.4.2 N9000Q yada döndüm ne imei gitti ne başka birşey. Ama sen genede kendini riske atma ben riske girsem bile bir türlü yedek aldığım için çıkıyorum. :D

bessa27

bessa27

Üye
Valla ben rusya stok kurup sonra sayaç sıfırlama ile kk a dönmeyi denemedim ama custom rom kurup bootloader ıda flashlayip dr.ketan L19 kurdum ve sayaç sıfırlama ile kk 4.4.2 N9000Q yada döndüm be imei gitti ne başka birşey. Ama sen genede kendini riske atma ben riske girsem bile bir türlü yedek aldığım için çıkıyorum. :D
..diyosan tamam :cool:

Karargahx

Üye
Kardeşim bak tekrar yazıyorum imei gitme olayi o ülkenin en güncel rom unu yuklemedigin zaman olur custom rom yukluceksen her ihtimale karşı efs yedeği alman senin faydana Dr ketan da gerçi yüklerken imei yedeği aldırıyor knox 0 lama da basit halledersin .

omursevim

omursevim

Üye
Bende Z4'e geçiyorum sıkıldım Samsung,dan
Qulaqom'u deniyeceğim artık. Note3 ü 700 tl ye satıyorum.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Ah ulan keten. Yaktın bizi...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ah ulan keten. Yaktın bizi...

Vaay ketan mı kurdun? :D oynadığı m oyunlarda atma yapmasa kkye dönmez dim bende ketan L19 çok başarılı bir custom rom. Dert değil o sayaç sıfırlama dosyasını flashlarsın sonra bataryayı sök tak resmi bir firmwarei flsshla bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Vaay ketan mı kurdun? :D oynadığı m oyunlarda atma yapmasa kkye dönmez dim bende ketan L19 çok başarılı bir custom rom. Dert değil o sayaç sıfırlama dosyasını flashlarsın sonra bataryayı sök tak resmi bir firmwarei flsshla bu kadar.
Tamamda hoca, hadi bu söylediğini samsung servisindekiler nasıl yiyecek? düşünsene servisteki adamlar birbirlerine soruyormuş, "ya bu adam resmi firmware yüklemiş,eee biz cihaza bu elimizde olmayan firmware tekrar nası yükleyecez?! Samsung bize daha göndermediki!" muhaaaa haa haa [emoji23] [emoji23]

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sende KitKat firmware'i kur o zaman :D
Note 3 alacak olup bu konuya bakan olsa note 3 kasıyor ondan bu kadar kurcaliyorlar derde aslında alakası yok :D tamamen işsizlik :ehe

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
geçmiş olsun. aynısı bendede var.

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Daha doğrusu bende az uyuma hastalığı var. Günlük 6 veya 7 saate fazla uyuyamıyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Daha doğrusu bende az uyuma hastalığı var. Günlük 6 veya 7 saate fazla uyuyamıyorum.
:D bendekide benzer denilebilir 01 de yatsam gene 07 veya 08.30 a kadar kalkarım hasta değilsem ama genelde 22:30 civarı yatmayı dendiğimde gece hiçbir sebeb yokken uyanıyorum :D çok uyuz bişiy ama :angry:

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
aynen hoca, ben zaten gece 2 den önce yatamıyorum, DNA larım kabul etmiyor[emoji23]

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S6 için gene exynos ve snapdragon ayrımı olacakmış. Nerden biliyorsun derseniz youtubeda adrianisen var ingilizce diliyle anlatıyor. Exynos 7400 dı hatırladığım kadari ile. Xda daki büyük developerlar genelde samsung veya nexus kullanıyorlar maksadı eğlenmek ve rom atmak isteyenler snapdragon varyantını alabilir. Ayrıca benden başka batarya kit'i kullanan yok mu?
Ev telefonunun çalmasıyla internetin gitmesi kadar saçma sapan birşey yok şimdi o kadsr indirme çöp olur diye korkuyorum :(

Üst Alt