teknolojibaronu
Üye
Oo android L'ye geçmişsinAndroid L ise yani 5.0 sa sürümün bu şekilde olması gerekiyor.

Oo android L'ye geçmişsinAndroid L ise yani 5.0 sa sürümün bu şekilde olması gerekiyor.

Atmıştım ama mesajını...Oo android L'ye geçmişsin![]()
Ee bir ton romlariniz var bari bizde güncellemeyi sizden önce alalım teselle edici birşeyler olsunArkadaşlar n 900q ya güncelleme gelmiş ama 9005 e hala yok bu ne biçim iş anlayamadım.

Rusyayi kur her anlamda daha iyi bitek garantiye yollarken 5 dakkada Tr flashlarsin okadar.Yaw arkadaşlar Rus rom kurmalımıyım Türkiye romu beklemelimiyim..
Varmı herhangi bi problem dostum.. Yok wifi si zayıf,yok kamera saçmalıyor,yok şu yok bu.. Herhangi bir sıkıntı yaşadınmı sen kardeşim.?Rusyayi kur her anlamda daha iyi bitek garantiye yollarken 5 dakkada Tr flashlarsin okadar.
Factory reset mi yani..Bana sorulmadı ama şahsen bi problem yaşamadım. Ama tek yapmanız gereken yazılımı yükledikten sonra wipe yapmak. Yoksa şarj konusunds problem yaşatıyor
Tr flaslarsın derken?Rusyayi kur her anlamda daha iyi bitek garantiye yollarken 5 dakkada Tr flashlarsin okadar.
Evet.. Derken.?Tr flaslarsın derken?
Türkiye firmware'i olan N9000Q dan bahsediyor.Tr flaslarsın derken?
E o zamanda imei de sıkıntı oluyo taman dostum,alt rom kurulunca..Türkiye firmware'i olan N9000Q dan bahsediyor.
Hoca, şu ketanın linkini bi atsana.Yahu napacaniz stocku mis gibi note 4 özellikleri olan dr.ketan var
Hem de nasıl kurulacak,bi anlatıversen..Hoca, şu ketanın linkini bi atsana.
Hayır onun demek istediği Türkiye lollipop. N9000QE o zamanda imei de sıkıntı oluyo taman dostum,alt rom kurulunca..
Biraz ingilizce yeterli olur diye düşünüyorum. Kurulumda Yardımcı olmamı istersen yazarım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız