Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Karargahx

Üye
Dün çekmiştim stocktayim . ..

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
mirzasinan

mirzasinan

Üye
arkadaşlar bu lolipop hile 4 4 2 aralarındaki fark nedir.
ben bir hevesle lolipopu yükledim ama 4 4 2 de kalsam daha iyimiş
farklı bir şey koymamışlar bana göre sadece renklendirilmiş ler o kadar
:D
extra güç tasarruf modu olmayışı resmen skandal ben bekliyordum
telefondan sizin kadar bilgisi olmayan birisi olarak soruyorum bunların arasındaki fark nedir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
arkadaşlar bu lolipop hile 4 4 2 aralarındaki fark nedir.
ben bir hevesle lolipopu yükledim ama 4 4 2 de kalsam daha iyimiş
farklı bir şey koymamışlar bana göre sadece renklendirilmiş ler o kadar
:D
extra güç tasarruf modu olmayışı resmen skandal ben bekliyordum
telefondan sizin kadar bilgisi olmayan birisi olarak soruyorum bunların arasındaki fark nedir
O kadarda kötü değil yani :D iyi tarafından bakarsak multitasking çoklu pencere geliştirilmiş. Ve birazda s-pen hizlanmis gibime geldi eskiden kalemi çıkarttığımda bazen geliyor bazen donarak geliyor air command penceresj lolipopta hiç aksamiyor.

xmustx

xmustx

Üye
Bende herşey normal stabil çalışıyo.cihaza rom kurup durmadım.otayı bekliyoruz işte.yine de L kurarım

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Note 3 rusya rom mevcut mu ben bulamadim

mirzasinan

mirzasinan

Üye
O kadarda kötü değil yani :D iyi tarafından bakarsak multitasking çoklu pencere geliştirilmiş. Ve birazda s-pen hizlanmis gibime geldi eskiden kalemi çıkarttığımda bazen geliyor bazen donarak geliyor air command penceresj lolipopta hiç aksamiyor.
Ya ufak tefek degisiklik mutlaka var iyileştirmeler birazda renklendirmisler işte :D

bessa27

bessa27

Üye
Arkadaşlar sammobile de Note3 için Lolipop 5.0 Rusya Rom var bildiğiniz gibi.. Bunu cihaza kurarsak herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız imei uçma yada wifi-şebeke çekimi gibi.. Tşk ler

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Failed hatasi verdi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
#GalaxyS6 çıkmadan Xda da development bölümü açılmış :D

• Beğen
Tepkiler: Karargahx
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ah ulan ah samsung ne olurdu şu lollipop sürücülerini erken Paylaşsanda cyanogenmod 12 kullansak!!!

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Loliye baya ısındım ayrıca herhangi bir hatada yok L19 da isteyenler düşünmeden kurabilir.

Üst Alt