N9005'e ultra güç tasarrufu gelecekmiş ama N900'e gelmeyecekmiş. Geçmiş olsun.
))Inandiydim sinirlendim de))
öyle birşey olsa çok saçma olurdu cidden. Upsm nin işlemciyle uzaktan yakından ilgisi yok diye biliyorum 
Bi kaç gün daha bekle, gördüğüm kadarıyla operatör olan cihazlara vermiş. Yakında sizede bizede yazılımı verir.Kardeş kiesten kontrol ettiğimde son sürüm diyor.
L18 kullankistim iyitdi fakat L19 u 2 gün önce kurdum Rusya 5.0 daha stabil geldi kilit efekti desen şifre koyuyoruz genelde gerek kalmıyor . sırf upsm için garanti bozmaya değmez bence. Gerçi sayaç 0 lama kolayda demek istedigimi anladinizöyle birşey olsa çok saçma olurdu cidden. Upsm nin işlemciyle uzaktan yakından ilgisi yok diye biliyorum
Bu arada lollipopa geçecekler hiç düşünmeden geçebilir L19 harika!

Link telefondan gözükmüyorDropbox kullanan varsa türkçeleştirdim aşağıdaki konudan indirebilirsiniz
Dropbox 2.4.7.18 Türkçe - MaxiCep
Vardır. Senin soruya cevap vermeyi unutmuşum kusura bakma. Eğer rusya yoksa ingiltere veya polonya kurabilirsin o ikisidr güncellemeyi hızlı alan ülkeler.Polonya'nın room yüklesek türkçe dil desteği varmidir acaba bi onun yanında mobil hat ismi yok
Bende kurdum L19 Loliyi ama stabil gelmedi bana birde lolide sessiz mod kaldırılmış uyuz oldum.L18 kullankistim iyitdi fakat L19 u 2 gün önce kurdum Rusya 5.0 daha stabil geldi kilit efekti desen şifre koyuyoruz genelde gerek kalmıyor . sırf upsm için garanti bozmaya değmez bence. Gerçi sayaç 0 lama kolayda demek istedigimi anladiniz![]()
link verebilir misin ? bu kullandığın romuS5 bildirim paneli harika!
Alliance rom+s5 port romu kur kilit ekranını none yap S5 arayüzünün tadını çıkar..link verebilir misin ? bu kullandığın romu