teknolojibaronu
Üye
Bende geçtim rusya romuna
Bastım ketan L19 uAynen Ruslar yapıyoru![]()
stock romu napicaniz yav Dr.ketan varken 
Bende geçtim rusya romuna
Bastım ketan L19 uAynen Ruslar yapıyoru![]()
stock romu napicaniz yav Dr.ketan varken 
Sevemedim NOTE 3 ü,Z4 bi çıksın bunun papucunu dama atıcam zaten.Bastım ketan L19 ustock romu napicaniz yav Dr.ketan varken

Attıktan sonra aramayasın sakın o pabucu!Sevemedim NOTE 3 ü,Z4 bi çıksın bunun papucunu dama atıcam zaten.
O kadarda kötü değil yaniarkadaşlar bu lolipop hile 4 4 2 aralarındaki fark nedir.
ben bir hevesle lolipopu yükledim ama 4 4 2 de kalsam daha iyimiş
farklı bir şey koymamışlar bana göre sadece renklendirilmiş ler o kadar
extra güç tasarruf modu olmayışı resmen skandal ben bekliyordum
telefondan sizin kadar bilgisi olmayan birisi olarak soruyorum bunların arasındaki fark nedir
iyi tarafından bakarsak multitasking çoklu pencere geliştirilmiş. Ve birazda s-pen hizlanmis gibime geldi eskiden kalemi çıkarttığımda bazen geliyor bazen donarak geliyor air command penceresj lolipopta hiç aksamiyor.buyurNote 3 rusya rom mevcut mu ben bulamadim
Teşekkürlerbuyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya ufak tefek degisiklik mutlaka var iyileştirmeler birazda renklendirmisler işteO kadarda kötü değil yaniiyi tarafından bakarsak multitasking çoklu pencere geliştirilmiş. Ve birazda s-pen hizlanmis gibime geldi eskiden kalemi çıkarttığımda bazen geliyor bazen donarak geliyor air command penceresj lolipopta hiç aksamiyor.

N9000Q mu senin modelin?Failed hatasi verdi
EvetN9000Q mu senin modelin?
Tekrar başlattım pcyi pdin yariladi simdi nerdeyse bitmek üzere kurulumdan sonra tekrar yazarımN9000Q mu senin modelin?
Ah ulan ah samsung ne olurdu şu lollipop sürücülerini erken Paylaşsanda cyanogenmod 12 kullansak!!!