Neden olmasın?Yazılımcı olmayı düşünmedim![]()

isteyen yapsın
Aroma installer çok karışık anlamıyorum@resitpolat sen bu aroma installer işinden anlıyormusun?
N9005 almanızı tavsiye ederim. Snap olduğu için Samsung tarafından biraz daha ayrıcalık tanınıyor ve rom desteği de daha iyi.Arkadaşlar ben Xperia Z2'den Note 3'e geçmeyi düşünüyorum. 5.0 ile bayağı hızlandığını söylüyorlar. Note 3'e geçmemin sebebi benim telefonumun ekranı kırıldı, telefoncuya yaptırıp 200 lira üst vererek sıfır Note 3'le takas teklif ettim kabul etti. Şarjı yoğun kullanımda 1 günü çıkarır mı ve oyun performansı nasıl?
Görüntülü görüşme bütün samsung modellerinde yapılıyor N9005 te yapar N9000Q/N900 de!Hocam bu modellerden iyisi galiba 9005 olanı peki bunda şebeke üzerinden 3G ile görüşme var mı? Veya hangilerinde var?
Lollipop'un çok ram kullanma sebebi ART ve eğer çok ram kullanmıyorsa bir anormallik var demektir.5.0 lolipop ile bu telefon hiç bu kadar güzel çalışmamıştı.telefon 2 GBYT ram kullanırken bile en ağır oyunda hiç kasmadan çalışıyor ayrıca telefon sanki snapdragon versiyonuna döndü çok hızlı .Artık diğer telefonlarda gözüm kalmadı![]()