Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

dark0045

Üye
Sen tam samsung'un istediği tarzda bir müşterisin. :) Eskisine güncelleme bittiğinde yeni aynı firmanın amiralini alan müşteri istiyor onlarda. :D
Bu sefer nefsime sahip çıkacağım 2013 ekim ayından beri note3 kullanıyorum hiç sıkıntım yok arama ekranı çağrı yaparken yeşil olmasi dışında baglaninca yeşil olmasi lazim iken arama anında da yeşil başka bi derdim yok. Patlayana kadar kullanacağım zaten note 5 yakındır [emoji4] [emoji4] [emoji4]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu sefer nefsime sahip çıkacağım 2013 ekim ayından beri note3 kullanıyorum hiç sıkıntım yok arama ekranı çağrı yaparken yeşil olmasi dışında baglaninca yeşil olmasi lazim iken arama anında da yeşil başka bi derdim yok. Patlayana kadar kullanacağım zaten note 5 yakındır [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Böyle giderse note 6'ya kadar devam edicem ben :D Tabi Note 6 mı alırım orası meçhul :D

bende ocakta almıştım rom olmayınca sıkıyor :(
Bu aralar note 3 e çok sıcak bakıyorum bütçem denk gelirse almayi düşünüyorum [emoji106]
Note 2 deki o romlardan sonra note 3 development'ı fakir gelecektir :D

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ketan L17.4'ün üzerine tanımam :cool

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
ewet çağrı cevaplanınca yeşil yanması lazımken arama yapar yapmaz yeşil yanıyor framework-res.apk içinde de öyle bir png resimde bulamadım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lollipop farkı :)

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
internet speed meter ücretli sürümünü kullanan varmı ? paylaşabilirmi

xmustx

xmustx

Üye
Forumda mevcut

Kontrol

Kontrol

Üye
Böyle giderse note 6'ya kadar devam edicem ben :D Tabi Note 6 mı alırım orası meçhul :D

bende ocakta almıştım rom olmayınca sıkıyor :(

Note 2 deki o romlardan sonra note 3 development'ı fakir gelecektir :D
Hocam Ditto ekibi son ufak bi güncelleme verip elini bizim cihazdan çekeceğini açıkladı.
Bir tek Mr. Loung yeni sürüm yaptı onunda içine etmiş yüklenince samsung ekranı bile gelmiyor.
Anlayacağınız bizim cihazın da Tw desteği bitti gibi.
Son 2 aydır stock kullanıyorum boşuna kafa yormusuz costumla maşallah tıkır tıkır çalışıyor [emoji1] [emoji106]

xmustx

xmustx

Üye
Google chrome vw google haritalar güncellendi..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Boşa heves bunlar... :ehe

xmustx

xmustx

Üye
Tabi aldın note 4 hayırlı olsun güle güle kullan :D konuşuyosun.note 3 takıldığından haberim var ama ;) 5.0 gelene kadar..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
5.0 cacık. Eminim hepiniz kitkat'a geri döneceksiniz. :D Note 4 le Note 3 arasında Zero fark var. Anneme verdim banane note 4 ten :ehe hem Note 4 çıkınca samsung Note 3 ün exynos sürücülerinide paylaştı halaskz bize bir stabil cm yapar inşallah :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben sağlam bir geliştirici olsam 4.4.4 kitkat note 4'ü note 3'e portlarım lollipopta umurumda olmaz. Note 4 stok gerçekten harika.

xmustx

xmustx

Üye
Ben de fark görmemiştim zaten :) artık note 3 cm olsun rom olsun zenginleşir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Türk geliştirici SHADOWN ile konuştum cm için yardımcı olabilirmiş. Geliştiricilikte amacı Türk insanına yardimci olmakmış bi stabil cm12 gelse yemişim stok lollipopu :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@xmustx s3ten note 3 e neden geçmek zorunda kaldın bilmiyorum ama sırf rom için bile S3 bence alınır :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Biz de mi denesek biz neden kendi romumuzu cm mizi yapmayalım dimi? :D hem maxicep'i meşhur ederiz xda da paylaşırsak :ehe

xmustx

xmustx

Üye
Cihaz dağılmıştı note 3 ucuza geliyordu.fırsatı değerlendirdim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@resitpolat sen bu aroma installer işinden anlıyormusun?

Üst Alt