Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

omursevim

omursevim

Üye
5.0 lolipop ile bu telefon hiç bu kadar güzel çalışmamıştı.telefon 2 GBYT ram kullanırken bile en ağır oyunda hiç kasmadan çalışıyor ayrıca telefon sanki snapdragon versiyonuna döndü çok hızlı .Artık diğer telefonlarda gözüm kalmadı :)

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@omursevim dün Ttnet'in azizligine uğradım yazamadım kusura bakma. :) Sen kurmuşsun sanırım bende baya beğendim bu rom'u şarjı Dr.ketandan daha iyi ayrıca note 4 saatide baya güzel.

İçeriği nasıl gizli değil yapacağım?

Son düzenleme:

dark0045

Üye
Nefret ettim bu güncelleme muhabbetinden dolayı samsungdan. Gerçi bir yandan da hak veriyorum nexus 5 de sorun yaşayan bir kaç arkadaşım var güncelleme ile ilgili bu sorunları giderdiklerini düşünüp kendimi avutuyorum şubat sonu gelir demiştim ilk başta şimdi o kadar iyimser de değilim doğrusu. Bence mayısı bulacak bu güncelleme. Ama yarın telefon alacak olsam yine samsung alırım sanırım exynox 64 bit hiç fena olmaz doğrusu note4 :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Daha sony almadı htc den sadece M8 aldı Samsung tan S5 sanki bütün firmalar bütün cihazlara vermiş gibi konuşmayalım lütfen. Samsungta en üst seviye amiraline verdi şuan nexus hariç bütün firmalar sadece amiral cihazlarına verdi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dr.Ketan kadar iyi bir geliştiriciye rastlamadım adam Note 4 aldı ona rağmen Note 3'e geliştiriciliğe devam ediyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nefret ettim bu güncelleme muhabbetinden dolayı samsungdan. Gerçi bir yandan da hak veriyorum nexus 5 de sorun yaşayan bir kaç arkadaşım var güncelleme ile ilgili bu sorunları giderdiklerini düşünüp kendimi avutuyorum şubat sonu gelir demiştim ilk başta şimdi o kadar iyimser de değilim doğrusu. Bence mayısı bulacak bu güncelleme. Ama yarın telefon alacak olsam yine samsung alırım sanırım exynox 64 bit hiç fena olmaz doğrusu note4 :(
Sen tam samsung'un istediği tarzda bir müşterisin. :) Eskisine güncelleme bittiğinde yeni aynı firmanın amiralini alan müşteri istiyor onlarda. :D

• Beğen
Tepkiler: krslns

krslns

Üye
Bir model eskimeden yenisini piyasaya sür oda yetmezmiş gibi o modellere de sırtını dön. Nasıl olsa bizim gibi alan çok. Ne gerek var ki yeni güncelleme mi geldi pat sür hemen yeni bir amiral oldu bitti. Eee eski Amirallere noldu battı gitti.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Daha onaylanmamıs :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:hmmm güzel rom'a benziyor download boosterda olsa lollipop basedların en iyisi olur. :good:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
KitKatta romların bir kalite standardı vardı aroma installerla iyi oluyordu.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
5.0 lolipop ile bu telefon hiç bu kadar güzel çalışmamıştı.telefon 2 GBYT ram kullanırken bile en ağır oyunda hiç kasmadan çalışıyor ayrıca telefon sanki snapdragon versiyonuna döndü çok hızlı .Artık diğer telefonlarda gözüm kalmadı :)
Ben KitKat kullanırken ram hep 2 ve üzeri ve güç tasarrufunda idi fakat kasma olmuyordu. Sizde olması enteresan...

Kontrol

Kontrol

Üye
Beyler note 3 kamerasında "secmeli odak" özelliği var mı ? Note 4 te bu özellik ile yakından değil 15,20 cm uzaktaki nesneyi bi odaklayip arka planı flu yapıyormuş.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben öyle bir özelliğe hiç rastlamadım

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Şöyle söyleyeyim Note 3 çok güzel odaklama yapabiliyor fakat yazılımsal olarak samsung'un kamera uygulamasında bulunmuyor. Eğer birileri Note 4 veya S5 teki kamerayı tamamiyle Note 3 e portlarsa en az onlar kadar odaklayacagini düşünüyorum.
Bu aralar note 3 e çok sıcak bakıyorum bütçem denk gelirse almayi düşünüyorum [emoji106]

Üst Alt