indirdim kurdum L17 ile bi fark yok aynı sayılırExynos için umutları kesmişken note 4 romu gelmesi beni sevindirdi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sen tam samsung'un istediği tarzda bir müşterisin.Nefret ettim bu güncelleme muhabbetinden dolayı samsungdan. Gerçi bir yandan da hak veriyorum nexus 5 de sorun yaşayan bir kaç arkadaşım var güncelleme ile ilgili bu sorunları giderdiklerini düşünüp kendimi avutuyorum şubat sonu gelir demiştim ilk başta şimdi o kadar iyimser de değilim doğrusu. Bence mayısı bulacak bu güncelleme. Ama yarın telefon alacak olsam yine samsung alırım sanırım exynox 64 bit hiç fena olmaz doğrusu note4![]()
Eskisine güncelleme bittiğinde yeni aynı firmanın amiralini alan müşteri istiyor onlarda. 
Bunu deneDaha onaylanmamıs![]()
Ben KitKat kullanırken ram hep 2 ve üzeri ve güç tasarrufunda idi fakat kasma olmuyordu. Sizde olması enteresan...5.0 lolipop ile bu telefon hiç bu kadar güzel çalışmamıştı.telefon 2 GBYT ram kullanırken bile en ağır oyunda hiç kasmadan çalışıyor ayrıca telefon sanki snapdragon versiyonuna döndü çok hızlı .Artık diğer telefonlarda gözüm kalmadı![]()
SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ - MaxiCepBen öyle bir özelliğe hiç rastlamadım
Şöyle söyleyeyim Note 3 çok güzel odaklama yapabiliyor fakat yazılımsal olarak samsung'un kamera uygulamasında bulunmuyor. Eğer birileri Note 4 veya S5 teki kamerayı tamamiyle Note 3 e portlarsa en az onlar kadar odaklayacagini düşünüyorum.SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ - MaxiCep
Son yorumlarda bahsetmişler. Belki de ben anlatamadim. Bi bakıp tekrar cevap yazar misin
Bu aralar note 3 e çok sıcak bakıyorum bütçem denk gelirse almayi düşünüyorum [emoji106]Şöyle söyleyeyim Note 3 çok güzel odaklama yapabiliyor fakat yazılımsal olarak samsung'un kamera uygulamasında bulunmuyor. Eğer birileri Note 4 veya S5 teki kamerayı tamamiyle Note 3 e portlarsa en az onlar kadar odaklayacagini düşünüyorum.