Kardeş senin farkettiğin ve bizim farkedemediğimiz güzellikleri bizimle paylaşırsan seviniriz.Cihaz baya guzel oldu ...
Sammobile dan son sürümü indir ister Türkiye için olanı indir istersende rusya vb ülkelerinkini.Bende yapim numarasının son dört hanesi
GNG1
Benim dediğimi denesene işe yarayabilir. Ayarlardan s-healt i devre dışı bırak stock yazılımla degisecek dicek tamm dicen sonra tekrar aktif et düzelebilir. Sonuçta samsung accountta kayıtlı değil mi?Yaw bu S-HEALTH DURDURULDU hatası için bi çözüm önerisi olan yokmu ey cemaat-i müslimiin.. :confused:
tekrar geri alırsın kayıtları.Günaydınlar.. Abi yaptım yaptım olmuyor.. Bilgileri giriyorum,en son "BAŞLAT" diyorum,"DURDURULDU" diyor.. Nası bi iş yeaa :rolleyes:Benim dediğimi denesene işe yarayabilir. Ayarlardan s-healt i devre dışı bırak stock yazılımla degisecek dicek tamm dicen sonra tekrar aktif et düzelebilir. Sonuçta samsung accountta kayıtlı değil mi?tekrar geri alırsın kayıtları.
ben 4.4.4 kullaniyorum bile
Hayır android L de degismesi bekleniyor.4.4.4 gelince arayüz s5 gibimi olacak ? Menüler ve home tuşuna basılı tuttuğumuz zaman açılan yer sol ayar butonu ilemi açılacak?
İmkansız sammobile öyle bir sürüm yok rom atmışsındir ss alalımben 4.4.4 kullaniyorum bile

Icimi rahatlattiniz. Teşekkürler.Hayır android L de degismesi bekleniyor.