Anil-D
Üye
hayir yanlış gelmedim note 4 uygulamalari isteye gore portluyor adam s4 de de denedim n900q arkadasinkindede çalışıyorSen burayı s4 kulübü ile karıştırdın anılcım note 3 ün çıktı dediğim rom.
hayir yanlış gelmedim note 4 uygulamalari isteye gore portluyor adam s4 de de denedim n900q arkadasinkindede çalışıyorSen burayı s4 kulübü ile karıştırdın anılcım note 3 ün çıktı dediğim rom.
Link var mıCm 11 note 3 exynos için geliştirilmeye başlandı hadi bakalım pac man aokp aosl sizleride bekliyoruz...
Ben indiriyorum

Kasım sonu veya Aralık ortasına kadar bekliyoruz öyle umuyoruz.test aşamasını geçmiş yazılım.Android 4.4.4 Galaxy note 3 gelecek mi acaba ?
Gelecekse ne zaman geleceği konusunda bir bilgi var mı ?
Kasım sonu veya Aralık ortasına kadar bekliyoruz öyle umuyoruz.test aşamasını geçmiş yazılım.
N900T yani t-mobile a geldi arkadaşın dediği gibi Kasım veya Aralık ta bizlerleAndroid 4.4.4 Galaxy note 3 gelecek mi acaba ?
Gelecekse ne zaman geleceği konusunda bir bilgi var mı ?
2g yeni fixlendi 3g için uğraşıyorlar ama dpi değerleri rezalet şuan 3 günde hemen hat sorununu falan hallettilerLink var mı![]()
xda belediyesi çalışıyor. 
N900T yani t-mobile a geldi arkadaşın dediği gibi Kasım veya Aralık ta bizlerle
Muhtemelen.Benim N9005 modeli. Bu model için herhalde Kasım ayında gelir o zaman
Bekleyelim bakalım.Muhtemelen.
Ben hiç takmıyorum yükledim S5 rom s5 arayüzünü vermiceği için ha 4.4.4 ha L aynı arayüz olcak yine.Bekleyelim bakalım.
Ben hiç takmıyorum yükledim S5 rom s5 arayüzünü vermiceği için ha 4.4.4 ha L aynı arayüz olcak yine.
4 gözle bekliyorum bendeBir an önce fixler gelse bari cm'ye de kullansak.
cm süper
keşke bi paranoid aokp aosp de gelse