Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yapım numarasının son 4 hanedi ne sizde?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben zaten güncellemişim :ehe

Herkeste şuan ENH1 olması lazım.

RowneSM

RowneSM

Üye
Kurmadım hala aradan deneyecek gönüllü insanın çıkmasını bekliyorum

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Ben guncellemeyi kurdum. Herhangi bi degisiklik yok gibi. Hız hala ayni pek bi fark yok eskisiyle

xmustx

xmustx

Üye
değişen görmedim
edit: google ayarları ikonu değişmiş :D

Son düzenleme:
karakartal44

karakartal44

Üye
Değişen yok. Klasik bir kararlılık güncellemesi .

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
omursevim

omursevim

Üye
Cihaz baya guzel oldu ...

omursevim

omursevim

Üye
Benim cihaz stabillikten baya çıkmıştı ,100den 90'a batarya kendiliğinden bitiyordu ve en zor oyunlar bile takılmıyor şimdi .

• Beğen
mirzasinan

mirzasinan

Üye
Bende yapim numarasının son dört hanesi
GNG1

bessa27

bessa27

Üye
Yaw bu S-HEALTH DURDURULDU hatası için bi çözüm önerisi olan yokmu ey cemaat-i müslimiin.. :confused:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yaw bu S-HEALTH DURDURULDU hatası için bi çözüm önerisi olan yokmu ey cemaat-i müslimiin.. :confused:
Benim dediğimi denesene işe yarayabilir. Ayarlardan s-healt i devre dışı bırak stock yazılımla degisecek dicek tamm dicen sonra tekrar aktif et düzelebilir. Sonuçta samsung accountta kayıtlı değil mi? :D tekrar geri alırsın kayıtları.

bessa27

bessa27

Üye
Benim dediğimi denesene işe yarayabilir. Ayarlardan s-healt i devre dışı bırak stock yazılımla degisecek dicek tamm dicen sonra tekrar aktif et düzelebilir. Sonuçta samsung accountta kayıtlı değil mi? :D tekrar geri alırsın kayıtları.
Günaydınlar.. Abi yaptım yaptım olmuyor.. Bilgileri giriyorum,en son "BAŞLAT" diyorum,"DURDURULDU" diyor.. Nası bi iş yeaa :rolleyes:

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
ben 4.4.4 kullaniyorum bile

dark0045

Üye
4.4.4 gelince arayüz s5 gibimi olacak ? Menüler ve home tuşuna basılı tuttuğumuz zaman açılan yer sol ayar butonu ilemi açılacak?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dark0045

Üst Alt