Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

dark0045

Üye
Tabiki türkiyeye en son gelicek dünyada en büyük pazara sahip olduğu ülkelerin belkide en başında Türkiye grlmesine rağmen yine de üvey evlat muamelesi görüyor octa serisi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tabiki türkiyeye en son gelicek dünyada en büyük pazara sahip olduğu ülkelerin belkide en başında Türkiye grlmesine rağmen yine de üvey evlat muamelesi görüyor octa serisi
Dersimizi aldık bu son samsungumuz :)

• Beğen
Tepkiler: karakartal44

dark0045

Üye
Kesinlikle katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: karakartal44 ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Spigen
Neo hybrid
Kılıfı tavsiye ederim dostlar çok kaliteli yapmışlad ama bira tuzlu metal çerçeve ha note 3 ha note 4 diyorsun yani metal çerçeve isteyenlere tavsiye ederim. D&R da mevcut

• Beğen
Tepkiler: Nextman
xmustx

xmustx

Üye
patron kullanıyo onu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
patron kullanıyo onu
Kasa yok plastik falan diyenleri anlamıyorum adamlar metal kasalı alıyorlar plastik kap takıyorlar ne diyim ben bu zihniyete. Sana demiyorum sadece öylesine alıntı yaptım :D

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
omursevim

omursevim

Üye
Tizen gelirse samsung biter aptalmı bu adamlar isterse dünyanın en güzel cihazı olsun gençler android yüklü diye alıyorlar bu cihazı bir kaç milyon satar anca

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Yanlış, Samsung diye alıyorlar.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
İlginç bir izlenim, Yahudiye para kazandırmamak için Apple almıyorum, yabancıya gitmesin diye de Samsung alıyorum ( Kore) :D Ama sanırım bu saçmalıktan vazgeçeceğim çünkü para kazandıkça gafa negada güzelya oluyorlar.

• Beğen
Tepkiler: omursevim
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gece %28 de kenara koydum sabah %35 şarjım vardı 10 ayda bir batarya nasıl olduda böyle oldu anlamış değilim :hmmm garantiye versem ücretsiz yapar mı?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Peki sen alırmısın bir kaç bin uygulaması olan telefonu
Birkaç bin :D uygulaması varda kalan hafıza 32gb nexus 5 te 25veya 26gb note 3 tede 25 gb yani bence karda olan biziz hem kumanda kontrolü vb kullanırsan harika uygulamalar var bence.

• Beğen
Tepkiler: omursevim
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güzel haberler :D

omursevim

omursevim

Üye
Vayy önümüzdeki 3 hafta içinde telefonlarımız da çok güzel haber teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

yaren_70

Üye
Arkadaşlar bu tablo neyin nesi? Güncellememi geliyor?

Üst Alt