S serisine bakarsak böyle saçmalıklar var fakat note serisinde şuana kadar hayal kırıklığı olmadı.kardeş bi s3 aldım.5.0 güncellemesini alır diyolardı.bırak 5i 4.4ü bile alamadı.samsung bu belli olmaz![]()
S4 s5 note2 note 3 note 4 alir arkadaslar kesin gibi birsey buS serisine bakarsak böyle saçmalıklar var fakat note serisinde şuana kadar hayal kırıklığı olmadı.
Bence note 2 alamayacak.S4 s5 note2 note 3 note 4 alir arkadaslar kesin gibi birsey bu
Note 2 android L yi alir. Note 3 de seneye birdaha guncelleme alir ve sanirim artik guncelleme kesilir.Bence note 2 alamayacak.
"Bence" dedim.Note 2 android L yi alir. Note 3 de seneye birdaha guncelleme alir ve sanirim artik guncelleme kesilir.
Samsung un kafa uçtu gitti sanırım 4.4.4 verene kadar L çıkacak L yide verim derken L.x.x ler çıkacak4.4.4 guncellemesi note 3 e eylul ayi icerisinde gelecegi yaziyordu hala gelmedi. Bi bilgisi olan varsa paylaşın arkadaslar.

Neden?samsungun eski cihazlara neden guncelleme vermedigi anlasildi![]()
Bir fotograf atmistim nedeni orda yaziyodu ama admin kaldirmis. Sanirim samsungdan şöyle bir aciklama yapilmisti. " bizim eski cihazlara guncelleme vermememizin sebebi telefonlarin kasmadan kullanici memnuniyetini almamizdir " gibi birsey yaziyodu.Watch On güncellendi ve S5 arayüzüne benzemis note 3 için yeni touchwiz umutlarım yeniden canlandı
Samsung un kafa uçtu gitti sanırım 4.4.4 verene kadar L çıkacak L yide verim derken L.x.x ler çıkacak
Neden?
Note 4 uygulamalarını nereden yükleyebilirim?ben note 4 teki smart remote yi kurdum watch on dan daha iyi