Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Note 3 tabiki alacak android L yi. Daha 2 sene gider note 3 guncelleme konusunda.

xmustx

xmustx

Üye
kardeş bi s3 aldım.5.0 güncellemesini alır diyolardı.bırak 5i 4.4ü bile alamadı.samsung bu belli olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
kardeş bi s3 aldım.5.0 güncellemesini alır diyolardı.bırak 5i 4.4ü bile alamadı.samsung bu belli olmaz :)
S serisine bakarsak böyle saçmalıklar var fakat note serisinde şuana kadar hayal kırıklığı olmadı.

kartal2378

kartal2378

Üye
S3 bille surpriz yapabilir belki

xmustx

xmustx

Üye
Yapamaz çünkü s3 neo yapıldı.1.5 gb ram ile 4.4.2 ve yeni arayüz ile satışta.samsung satış politikası işte böyle.bu yüzden samsungun ne yapacağı bilinmez diyorum.Biz aylarca bunun tartışmasını yaptık.s3 kullanan arkadaşların çoğu lg i phone vs. cihaza geçti ..

kartal2378

kartal2378

Üye
Bakalim samsung bizi sasirtacakmi arkadaslar.s3 e surpriz yapabilir derken 4.4.2 yi verecekti veremedi ve borcu var s3 kullananlara.yani bi ezikligi var ve bunu telafi edebilir.zaten s3 den ust modellere gecenler xoktan gecti.android l vererekte biz sozumuzu tuttuk deyip kendini temize cikartma yoluna gidebilir.bayagi tepki ve kotu izlenim birakti s3 guncelleme konusunda dunyada cunku.note 2 ve sonrasi modeller kesin alir bence lami cimi yok cunku verememe bahaneleri yok

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Note 2 Android L alır. Note serisi böyledir. Sanki Samsung değil de başka firma üretiyor gibi sorunsuzdur.

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Selamlar beyler android 4.3 sürümünü kullanıyorum rami baya düşürdüm fakat yine firladı neyse bi anlık sevincim :D

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
samsungun eski cihazlara neden guncelleme vermedigi anlasildi :D

Yönetici tarafından düzenlendi:
omursevim

omursevim

Üye
Samsung cihaza yazılım desteğini sadece 18 ay sunuyor daha iki yıl sürer diyen arkadaş biraz daha düşünsünŞu 4.4.4 bir gelmedi gitti be merakımızı giderelimSizinde telefenunuz acayip acayip tepkiler vermeye başladımı galiba bir iki gün içinde güncelleme gelicek tecrübelerime dayanarak.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
4.4.4 guncellemesi note 3 e eylul ayi icerisinde gelecegi yaziyordu hala gelmedi. Bi bilgisi olan varsa paylaşın arkadaslar.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Watch On güncellendi ve S5 arayüzüne benzemis note 3 için yeni touchwiz umutlarım yeniden canlandı

4.4.4 guncellemesi note 3 e eylul ayi icerisinde gelecegi yaziyordu hala gelmedi. Bi bilgisi olan varsa paylaşın arkadaslar.
Samsung un kafa uçtu gitti sanırım 4.4.4 verene kadar L çıkacak L yide verim derken L.x.x ler çıkacak :D

samsungun eski cihazlara neden guncelleme vermedigi anlasildi :D
Neden?

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Watch On güncellendi ve S5 arayüzüne benzemis note 3 için yeni touchwiz umutlarım yeniden canlandı

Samsung un kafa uçtu gitti sanırım 4.4.4 verene kadar L çıkacak L yide verim derken L.x.x ler çıkacak :D

Neden?
Bir fotograf atmistim nedeni orda yaziyodu ama admin kaldirmis. Sanirim samsungdan şöyle bir aciklama yapilmisti. " bizim eski cihazlara guncelleme vermememizin sebebi telefonlarin kasmadan kullanici memnuniyetini almamizdir " gibi birsey yaziyodu.

• Beğen
xmustx

xmustx

Üye
ben note 4 teki smart remote yi kurdum watch on dan daha iyi

xmustx

xmustx

Üye
google amcaya yazarak.forum xda

Üst Alt