bessa27
Üye
Bu olayı bana detaylı anlatsana dostum yaw.. Twrp ne,nasıl yapılır :confused:Twrp den backup efs alıp sonra tekrardan install efs de imei gelir
Bu olayı bana detaylı anlatsana dostum yaw.. Twrp ne,nasıl yapılır :confused:Twrp den backup efs alıp sonra tekrardan install efs de imei gelir
Aman kımıldama hiç.. :eek:2 gündür rom atmamak için zor dayanıyorum![]()
konusunu hazırlıyorum biraz beklemeni rica edicemBu olayı bana detaylı anlatsana dostum yaw.. Twrp ne,nasıl yapılır :confused:
AlAman kımıldama hiç.. :eek:

yükledikten sonra... şimdi twrp de yüklü ddeğil hatırlamıyorumAman kımıldama hiç.. :eek:

Root yapamayan arkadaşlar anladigim kadariyla son TR update ile knox ilkesi güncellendiği için roota karşı bazı onlemler getirilmiş güncelleme ile. Bir önceki sürüme dönerseniz cihazı başarılı bir şekilde rootlayabilirsiniz.
Root demedim zaten doğru düzgün oku önce ne yazdığımı. Knox ilkesi Samsungun ileride dağıtacağı guncellemeler ile sayacın sıfırlanması mümkün olmayabilir. Sonuçta her güncelleme ile güvenlik açıkları ve Knox ilkesi sürümü vb guncelleniyor. Dolayısıyla bir ihtimal ile Android L ile knox ilkesi de güncelleneceği için sayaç sıfırlama mümkün olmayabilir. Şuan için sorun yok tabii.Merhaba kardesim ;
Herhangi bir engelleme gelmedi? Yeni veya eski bir sürümle root yapmanın bir alakası yoktur... Yanlış bilgi aktarmayalım... BİLGİNİZE...
SAYGILAR...
1. si benimle emir vererek konuşma "doğru düzgün oku" diyerek...Root demedim zaten doğru düzgün oku önce ne yazdığımı. Knox ilkesi Samsungun ileride dağıtacağı guncellemeler ile sayacın sıfırlanması mümkün olmayabilir. Sonuçta her güncelleme ile güvenlik açıkları ve Knox ilkesi sürümü vb guncelleniyor. Dolayısıyla bir ihtimal ile Android L ile knox ilkesi de güncelleneceği için sayaç sıfırlama mümkün olmayabilir. Şuan için sorun yok tabii.
Yaa sen varya.. Mükemmelliğin can bulmuş halisin.. Çok teşekkür ederim kardeşim. Varolkonusunu hazırlıyorum biraz beklemeni rica edicem
Al
Samsung Galaxy Note 3 TWRP yükleme ((RESİMLİ)) - MaxiCep

Root olayina gelince. Evet knoxla alakali oda. Knox güvenliği artirildigi zaman root vb modifikasyonlarda da sınır olacaktır elbet. Çünkü Samsung, kullanıcıların cihazı official kullanmasını istiyor.
1. si benimle emir vererek konuşma "doğru düzgün oku" diyerek...
2. si bilmediğin birşey hakkında yorum yapma? "Dolayısıyla bir ihtimal ile Android L ile knox ilkesi de güncelleneceği için" sana mı sordu güvenlik ilkesinin açıklarını?
3. sü "Sonuçta her güncelleme ile güvenlik açıkları ve Knox ilkesi sürümü vb guncelleniyor." kurmadığın sürece cihaza herhangi bir zararı yok?
4. sü polemik yaratmak için yazmadım altına kocaman SAYGILAR yazdım düzgünce sorabilirsin...
5. si bence uzatma...
Bak dostum, S4 kullanıyorum. Senin aklınin ucundan geçmeyecek kadar şey biliyorum. Bu knox hakkında çok detaylı araştırma yaptım yazılım çıktığı zaman. O yüzden senin yaşına vererek yaptığın atarı normal karşılıyorum.Birşey bilmesem burda boş konuşmam. Daha yeni üye olmuşsun burda bize kelime oyunu yapıyorsun.Bana inanmıyorsan forumlarda ara bul sorunun cevabını. Samsung'un knox ile ilgili planlarini çoğu kişi biliyor anladigim kadariyla sen buna fransiz kalmissin baya. Samsung'un Android ile yaptığı anlaşma metnini bile okudum. Android L ile knox yazılımınin tüm cihazlara entegre edilmesi sözkonusu. Sen bana burda gelmiş hiçbişey bilmiyorsun diyorsun ama bence bişey bilmeyip de eteğindeki çamuru başkasına sıçratmaya çalışıyorsun
Sen ve kendim adıma konu sahibi arkadaştan Özür diliyorum.Umuyorum ki böyle bir saçmalık bidaha yasanmaz![]()
Fazla uzatma sait adam developerBak dostum, S4 kullanıyorum. Senin aklınin ucundan geçmeyecek kadar şey biliyorum. Bu knox hakkında çok detaylı araştırma yaptım yazılım çıktığı zaman. O yüzden senin yaşına vererek yaptığın atarı normal karşılıyorum.Birşey bilmesem burda boş konuşmam. Daha yeni üye olmuşsun burda bize kelime oyunu yapıyorsun.Bana inanmıyorsan forumlarda ara bul sorunun cevabını. Samsung'un knox ile ilgili planlarini çoğu kişi biliyor anladigim kadariyla sen buna fransiz kalmissin baya. Samsung'un Android ile yaptığı anlaşma metnini bile okudum. Android L ile knox yazılımınin tüm cihazlara entegre edilmesi sözkonusu. Sen bana burda gelmiş hiçbişey bilmiyorsun diyorsun ama bence bişey bilmeyip de eteğindeki çamuru başkasına sıçratmaya çalışıyorsun
Sen ve kendim adıma konu sahibi arkadaştan Özür diliyorum.Umuyorum ki böyle bir saçmalık bidaha yasanmaz![]()
sen nesin 
O ney dostum..?Siz gülün Android L gelince de ben gülücem![]()
Gereksiz mesaj kasma gibi olmasın size sayaç sıfırlama yok diye ortamı germeyelimSiz gülün Android L gelince de ben gülücem![]()
Android L misal İOS 8O ney dostum..?
Öyle bi kıskançligim yok merak etme burda doğruyu anlatmaya calisiyorum istemiyosaniz yazmam sorun değilGereksiz mesaj kasma gibi olmasın size sayaç sıfırlama yok diye ortamı germeyelim![]()
twrp yi yükledin mi sonrasında bir daha root yapmayı dene.O ney dostum..?
Yok.. Henüz verdiğin linkteki odin ve twrp dosyalarını indirdim..twrp yi yükledin mi sonrasında bir daha root yapmayı dene.