Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Yaw söleyinsene nasıl root luycum bu cenavarı.. :confused::D

bessa27

bessa27

Üye
kardesim nasil yapacağımi sen soyle bende senin teli rootlim
Dostum market ten PEN WİNDOW MANAGER i indir,aynı anda aktif olacak uygulamaları seç,keyfini sür.. Şimdi sıra sen de..

bessa27

bessa27

Üye
bende pen window manager var
E tamam o zaman.. Cihaz root lu diyon,sıkıntı yok demektir.. Yaw ben şunu bi root layabilsem screenshoot atarım.. Söylesene nasıl yapacam kardeşim.? :)

Anil-D

Anil-D

Üye
E tamam o zaman.. Cihaz root lu diyon,sıkıntı yok demektir.. Yaw ben şunu bi root layabilsem screenshoot atarım.. Söylesene nasıl yapacam kardeşim.? :)
usb driverler kurulumu kardeşim sarj 1 ya eve gidince donsem ben sana

• Beğen
Tepkiler: bessa27
xmustx

xmustx

Üye
Mesaj kutusunda msjlar in yan tarafında küçük bir x (çarpı ) işareti çıktı daha önce yoktu neden olabilir bir bilen var mı acaba
Telefonda tango yüklüyken oluyo diye biliyorum

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Root yapamayan arkadaşlar anladigim kadariyla son TR update ile knox ilkesi güncellendiği için roota karşı bazı onlemler getirilmiş güncelleme ile. Bir önceki sürüme dönerseniz cihazı başarılı bir şekilde rootlayabilirsiniz.

bessa27

bessa27

Üye
Root yapamayan arkadaşlar anladigim kadariyla son TR update ile knox ilkesi güncellendiği için roota karşı bazı onlemler getirilmiş güncelleme ile. Bir önceki sürüme dönerseniz cihazı başarılı bir şekilde rootlayabilirsiniz.
Nasıl yani "bir önceki sürüm..?"

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Nasıl yani "bir önceki sürüm..?"
Otadan gelen update varya size 1-2 hafta önce gelmiş Türkiye sürümü için. Heh işte o sürümden önceki sürümü yükleyin odin ile. Veya towelroot ile filan rootlamayi deneyin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sayaç sıfırlamaya engel gelmedi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Türe s-view cover da müzik çalar yerine spotify ı koyabilirmiyiz bunun bir yöntemi var mı?

bessa27

bessa27

Üye
Slm millet.. Ulam gene imei null oldu cihaz yeaa.. Bi root yapiim dedim sabahın 6 sına kadar uğraştırdı beni geri getirene kadar.. BU NEDİR YEAA.. :mad:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Slm millet.. Ulam gene imei null oldu cihaz yeaa.. Bi root yapiim dedim sabahın 6 sına kadar uğraştırdı beni geri getirene kadar.. BU NEDİR YEAA.. :mad:
Twrp den backup efs alıp sonra tekrardan install efs de imei gelir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
2 gündür rom atmamak için zor dayanıyorum :D

Üst Alt