Ben flash lama olaylarını pek beceremiyom..Twrp flashlayıp sonra tekrardan root etmeyi bir denermsn belki olur.

Zor değil yine odinden twrp yi pda ya koycan ve start diyeceksin.Ben flash lama olaylarını pek beceremiyom..![]()
kardesim nasil yapacağımi sen soyle bende senin teli rootlimYaw söleyinsene nasıl root luycum bu cenavarı.. :confused:![]()
Asıl sorun orda zaten odin telefonu görmüyor COM1 yeşil olmuyor..Zor değil yine odinden twrp yi pda ya koycan ve start diyeceksin.
Dostum market ten PEN WİNDOW MANAGER i indir,aynı anda aktif olacak uygulamaları seç,keyfini sür.. Şimdi sıra sen de..kardesim nasil yapacağımi sen soyle bende senin teli rootlim
bende pen window manager varDostum market ten PEN WİNDOW MANAGER i indir,aynı anda aktif olacak uygulamaları seç,keyfini sür.. Şimdi sıra sen de..
E tamam o zaman.. Cihaz root lu diyon,sıkıntı yok demektir.. Yaw ben şunu bi root layabilsem screenshoot atarım.. Söylesene nasıl yapacam kardeşim.?bende pen window manager var

usb driverler kurulumu kardeşim sarj 1 ya eve gidince donsem ben sanaE tamam o zaman.. Cihaz root lu diyon,sıkıntı yok demektir.. Yaw ben şunu bi root layabilsem screenshoot atarım.. Söylesene nasıl yapacam kardeşim.?![]()
Telefonda tango yüklüyken oluyo diye biliyorumMesaj kutusunda msjlar in yan tarafında küçük bir x (çarpı ) işareti çıktı daha önce yoktu neden olabilir bir bilen var mı acaba
Nasıl yani "bir önceki sürüm..?"Root yapamayan arkadaşlar anladigim kadariyla son TR update ile knox ilkesi güncellendiği için roota karşı bazı onlemler getirilmiş güncelleme ile. Bir önceki sürüme dönerseniz cihazı başarılı bir şekilde rootlayabilirsiniz.
Otadan gelen update varya size 1-2 hafta önce gelmiş Türkiye sürümü için. Heh işte o sürümden önceki sürümü yükleyin odin ile. Veya towelroot ile filan rootlamayi deneyin.Nasıl yani "bir önceki sürüm..?"
Sayaç sıfırlamaya engel gelmedi.Root yapamayan arkadaşlar anladigim kadariyla son TR update ile knox ilkesi güncellendiği için roota karşı bazı onlemler getirilmiş güncelleme ile. Bir önceki sürüme dönerseniz cihazı başarılı bir şekilde rootlayabilirsiniz.
Yakında gelebilir.Sayaç sıfırlamaya engel gelmedi.
Tweak var s-view icin ama bunu yapabilir mi bilmiyorum.@Türe s-view cover da müzik çalar yerine spotify ı koyabilirmiyiz bunun bir yöntemi var mı?
Twrp den backup efs alıp sonra tekrardan install efs de imei gelirSlm millet.. Ulam gene imei null oldu cihaz yeaa.. Bi root yapiim dedim sabahın 6 sına kadar uğraştırdı beni geri getirene kadar.. BU NEDİR YEAA.. :mad:
2 gündür rom atmamak için zor dayanıyorumSlm millet.. Ulam gene imei null oldu cihaz yeaa.. Bi root yapiim dedim sabahın 6 sına kadar uğraştırdı beni geri getirene kadar.. BU NEDİR YEAA.. :mad: