Türe
Üye
Sayaç sıfırlamıyorum.Sürekli sayaç sıfırlayıp wipe atmak zor gelmiyor mu?![]()
Sürekli rom atmam ayda 1.Sayaç sıfırlamıyorum.Sürekli sayaç sıfırlayıp wipe atmak zor gelmiyor mu?![]()
Sürekli rom atmam ayda 1.Tesekkurler@iphonedoocu hayırlı olsun![]()

ilk sorumu sorayım adet yerini bulsun 
Asphalt 8 telefonda 3 aydır duruyor birçok kez oynadım kasma yaşamadım. Bu konuyu yeni gördüğüne emin misin çünkü mesajların varBöyle bir konu var ve ben yeni görüyorumilk sorumu sorayım adet yerini bulsun
Telefonda ortalama 10 oyun var ama sadece birini oynuyorum pek zamanım olmuyor ama şunu sormak istiyorum beyler asphalt 8 note 2 de bile son grafikte yağ gibi akarak oynarken note 3 te geçenlerde bi güncellemeden sonra bende kasma yaptı belkide hala vardır akşam bi deneyeyim sizdede kasma slow moşın yapıyomu yağ gibi akıyomu

Ben yanlış hazırlamışım mesajın yokVallamı hiç hatırlamıyorum![]()

Lütfen ama lütfenBen yanlış hazırlamışım mesajın yok![]()

Evet bendede asphalt 8 de full ayarda hafif kasmalar yapiyor anlamis degilim :/ bu telefonda nasil kasiyor?Böyle bir konu var ve ben yeni görüyorumilk sorumu sorayım adet yerini bulsun
Telefonda ortalama 10 oyun var ama sadece birini oynuyorum pek zamanım olmuyor ama şunu sormak istiyorum beyler asphalt 8 note 2 de bile son grafikte yağ gibi akarak oynarken note 3 te geçenlerde bi güncellemeden sonra bende kasma yaptı belkide hala vardır akşam bi deneyeyim sizdede kasma slow moşın yapıyomu yağ gibi akıyomu
Hafif değil baya boydan boya slow motion yaptı bende hayret ettimEvet bendede asphalt 8 de fu ll ayarda hafif kasmalar yapiyor anlamis degilim :/ bu telefonda nasil kasiyor?
most wanted açıyorum yağ gibi akıyor oyunda var sıkıntı demiştim yine yapıyormu deneyecem akşam 
Merak Etmek Bir yana Dursun Ben Hİç Birşey Bilmiyorum root room ile ilgili yani benim baya bir yazı okumam video izlemem gerek ondan sonra buraya merak edersem birşeyleri söylerim@incebey38 romlar hakkında görüşlerini ve merak ettiklerini buraya sorabilirsin.
Rom biraz karışık fakat root çok basittir okuyarak kolayca anlayabilirsinMerak Etmek Bir yana Dursun Ben Hİç Birşey Bilmiyorum root room ile ilgili yani benim baya bir yazı okumam video izlemem gerek ondan sonra buraya merak edersem birşeyleri söylerim
Ekran görüntüsü atarsan daha iyi anlarız.Mesaj kutusunda msjlar in yan tarafında küçük bir x (çarpı ) işareti çıktı daha önce yoktu neden olabilir bir bilen var mı acaba