Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@iphonedoocu hayırlı olsun :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Böyle bir konu var ve ben yeni görüyorum :D ilk sorumu sorayım adet yerini bulsun :D

Telefonda ortalama 10 oyun var ama sadece birini oynuyorum pek zamanım olmuyor ama şunu sormak istiyorum beyler asphalt 8 note 2 de bile son grafikte yağ gibi akarak oynarken note 3 te geçenlerde bi güncellemeden sonra bende kasma yaptı belkide hala vardır akşam bi deneyeyim sizdede kasma slow moşın yapıyomu yağ gibi akıyomu

xmustx

xmustx

Üye
Ben mostwanted oynuyorum sorun yok.asphalt 8 oyununda kasma cihazla ilgili değildir.oyunu belkide note 3 e göre uyumlu hale getirmemişlerdir.mesela mc5 te gameloft oyunu bazen sunucu hatası veriyo yada internet bağlantısı hatası veriyo..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Böyle bir konu var ve ben yeni görüyorum :D ilk sorumu sorayım adet yerini bulsun :D

Telefonda ortalama 10 oyun var ama sadece birini oynuyorum pek zamanım olmuyor ama şunu sormak istiyorum beyler asphalt 8 note 2 de bile son grafikte yağ gibi akarak oynarken note 3 te geçenlerde bi güncellemeden sonra bende kasma yaptı belkide hala vardır akşam bi deneyeyim sizdede kasma slow moşın yapıyomu yağ gibi akıyomu
Asphalt 8 telefonda 3 aydır duruyor birçok kez oynadım kasma yaşamadım. Bu konuyu yeni gördüğüne emin misin çünkü mesajların var :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Vallamı hiç hatırlamıyorum :D

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye

Evet bendede asphalt 8 de full ayarda hafif kasmalar yapiyor anlamis degilim :/ bu telefonda nasil kasiyor?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Evet bendede asphalt 8 de fu ll ayarda hafif kasmalar yapiyor anlamis degilim :/ bu telefonda nasil kasiyor?
Hafif değil baya boydan boya slow motion yaptı bende hayret ettim :D most wanted açıyorum yağ gibi akıyor oyunda var sıkıntı demiştim yine yapıyormu deneyecem akşam :D

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Evet yine yapar daha simdi baktim cunku :D oyundan sanirim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben o ara hassaslığı arttırmıştım ondanmı bilmiyorum şimdi denedim yok ama bölümden yada telefonun o anki ruh halinden de olabilir :D oynadım şimdi biraz ama yine akıcı bur oynanışı yok bu oyunun kasıntı hep oynadığımdan zevk alamadım sürüş konforu yok

xmustx

xmustx

Üye
Mostwanted tavsiye ederim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@incebey38 romlar hakkında görüşlerini ve merak ettiklerini buraya sorabilirsin.

incebey38

incebey38

Üye
@incebey38 romlar hakkında görüşlerini ve merak ettiklerini buraya sorabilirsin.
Merak Etmek Bir yana Dursun Ben Hİç Birşey Bilmiyorum root room ile ilgili yani benim baya bir yazı okumam video izlemem gerek ondan sonra buraya merak edersem birşeyleri söylerim

Türe

Türe

Üye
Bugün 5 6 defa denedim ama bir türlü rootlanmadı cihaz. Sorunu anlayamadım hala.

zorbaa

Üye
Mesaj kutusunda msjlar in yan tarafında küçük bir x (çarpı ) işareti çıktı daha önce yoktu neden olabilir bir bilen var mı acaba

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mesaj kutusunda msjlar in yan tarafında küçük bir x (çarpı ) işareti çıktı daha önce yoktu neden olabilir bir bilen var mı acaba
Ekran görüntüsü atarsan daha iyi anlarız.

Üst Alt