Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Exynos için maalesef yok. :( Ben criskelodayım aroma installerda en yüksek ses i seçtip hoparlör patlayacaktı :D moderanda aynı şekilde oda çok yüksek ses çıkarıyor.
Ben yuksek sesi kapatiyordum cizirtili ses sevmiyorum kalite daha onemli. Simdi cihaz bende olmadigi icin pek takip edemiyorum gelismeleri. :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben yuksek sesi kapatiyordum cizirtili ses sevmiyorum kalite daha onemli. Simdi cihaz bende olmadigi icin pek takip edemiyorum gelismeleri. :ehe
Aynen çokta cızırtı güzel olmuyor. Şuan hangi cihazdasın Note 3 ten sonra diğerleri sana şarjda yetişemiyordur :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu crsikelo romdan sonra ekran daha bi keskin gelmeye başladı :hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Biran önce TW magazine istiyorum :D sıktı bu arayüz.

Türe

Türe

Üye
Aynen çokta cızırtı güzel olmuyor. Şuan hangi cihazdasın Note 3 ten sonra diğerleri sana şarjda yetişemiyordur :ehe
Ablama verdim Note 3'ü bende 4S var şimdi.

Note 3 ü de 2 kere ederdim , Günde 3 kere şarja takıyorum 4s'i. :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Tr_SERGEN stockta misin? :D

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
O stock işte :D wipe data reset yapmayınca batarya biraz kötüleşiyor gibi bende.

2 kez wipe data reset ve 3 kere fabrikaya çevirdikten sonra 4.4.2 yükledim telefonda valla şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım şarj süresi benim en çok beğendiğim şeyi. 4 saat oyun oynuyom mobil veri hiç kapatmıyorum ve ekran parlaklığı otomatikte en yükseği seçmişim 1.5 gün gidiyordungeon hunteri 4 saat fln oynuyom diğer oyunları toplasam 1 saat oynarımandroid hani çok şarj yerdi herkes öyle diyordu bana nokia kullanırken

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Orjinal sade
Ne bu rom fln ne gerek var :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tekrardan indiriyorum bir daha deneyeceğim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Üst Alt