teknolojibaronu
Üye
Olabilir ama iyi bişiy yaniEvet ondan mıdır?

Olabilir ama iyi bişiy yaniEvet ondan mıdır?

Eyvallah.. İhtiyaç duyarsam ayrıntı için başını ağrıtırım Baron kardeşim..Yok ya çok kolay alt tarafı odinden bi dosya flashliyon sonra yeniden odinden stock yazılım yüklüyon sonra wipe data yapıyorln sayaç 0 eğer hala offical yazmazssa tekrar odinden stock yazılım flashla olana kadar![]()

KoLay işEyvallah.. İhtiyaç duyarsam ayrıntı için başını ağrıtırım Baron kardeşim..![]()
: online olursam yardım ederim 
DU battery kullanıyorum ama işe yaradığını zannetmiyorumBatarya ve performans için kullandığınız program var mı? Gerçekten işe yarıyor mu?
sadece hızlı sarj etme falan diyor bide optimize etme var ondan dolayi yoksa çok işe yarar diyemem.Ama biraz fark ettirdi.Tam bir hakiye o pro.. Bi moka yaradığı yok. Tam aksine yoruyor cihazı.. :rolleyes:DU bettery kullanıyorum ama işe yaradığını zannetmiyorumsadece hızlı sarj etme falan diyor bide optimize etme var ondan dolayi yoksa çok işe yarar diyemem.Ama biraz fark ettirdi.
Bende karşıydım bu tarz programlara baktım millet clean master kullanıyor belki fark eder düşüncesinr kapıldım.Clean master kesinlikle bi halta yaramıyor ondan eminim ama bu DU Speed Bosster ve Du battery bence az da olsa yardım ediyor gibime geldi.Tam bir hakiye o pro.. Bi moka yaradığı yok. Tam aksine yoruyor cihazı.. :rolleyes:

Olur..Bende karşıydım bu tarz programlara baktım millet clean master kullanıyor belki fark eder düşüncesinr kapıldım.Clean master kesinlikle bi halta yaramıyor ondan eminim ama bu DU Speed Bosster ve Du battery bence az da olsa yardım ediyor gibime geldi.![]()

Romlarda yüklü koyuyorlar romları silmeseydim içinden apk yı çıkarırdımPeki flash olayını nasıl çözdünüz?

Kardeşim Flaş nan mkaş nan hiç uğraşma.. Yükle PUFFİN BROWSER i,bak keyfine..Chrome da flash çalışıyor mu acaba? Bir arkadaş dolphin yükleyerek olacağını söylemişti.
:Hayır çalışmıyor. Dolphin veya Puffin kullanabilirsiniz.Chrome da flash çalışıyor mu acaba? Bir arkadaş dolphin yükleyerek olacağını söylemişti.
Yeni güncelleme geldi herhalde artık Chrome da da çalışıyor.Hayır çalışmıyor. Dolphin veya Puffin kullanabilirsiniz.
Youtube da bir dene istersen masaustu surumu icin kesin ogrenmis oluruz.Yeni güncelleme geldi herhalde artık Chrome da da çalışıyor.
Rootlu ise kesinlikle greenify, multiwindow manager, pen window manager. Onun disinda pek bisey yok benim icin olmazsa olmaz.Bir note 3 te olmazsa olmaz program tavsiyeleri olan var mı?