Senyor Keş
Üye
kardeşlerim bu telefonu almayı düşünüyorum önermisniz ekran byüklğü canımı sıkan tek noktası pantolun cebne sıgarmı ?
cebe sigar sorun yokta özgürlük açısından sınırlı bi telefon knox zimbirtisi yüzünden
kardeşlerim bu telefonu almayı düşünüyorum önermisniz ekran byüklğü canımı sıkan tek noktası pantolun cebne sıgarmı ?
gayet rahat sığar fakat bazı kaplarda sıkıntı cikarabilir.hız ve performansta en iyisi.kamera desen bir sürü özelliği var.kardeşlerim bu telefonu almayı düşünüyorum önermisniz ekran byüklğü canımı sıkan tek noktası pantolun cebne sıgarmı ?
peki şarjı ne kadar gdio yane üni öğrencyim dersler kafa yapınca illaki derslerde çok urasırım vb. beni ne kadar gtrrür
son güncelleme ile daha uzun gitmeye başladı.wifiyi çok kullanirsan 10 saat eğer standard arama mesajsa 2 gün rahat götürür.peki şarjı ne kadar gdio yane üni öğrencyim dersler kafa yapınca illaki derslerde çok urasırım vb. beni ne kadar gtrrür
ses açma orta tuş a basicaksin ardından karşına cwm menüsü gelecek bunları yaptıktan sonra wipe data reset e tıklayıp ses tuşlarıyla aşağı yukarı komut verebilirsin.güç tuşuyla reset kısmına gelip güç tuşuna bas.reset atılmış olur.@teknolojibaronu hocam nasıl atıcam wipe i ? Bide knox kurulumunu yapmadım telefona yapmalimiyim
knoxla wipe data çakışması olmaz. knox u dert etmene gerek yok.@teknolojibaronu hocam nasıl atıcam wipe i ? Bide knox kurulumunu yapmadım telefona yapmalimiyim
rica ederim.note 3 Piyasadaki en fazla batarya değerine sahip.teşekür ederim bilgiler için
ses açma orta tuş a basicaksin ardından karşına cwm menüsü gelecek bunları yaptıktan sonra wipe data reset e tıklayıp ses tuşlarıyla aşağı yukarı komut verebilirsin.güç tuşuyla reset kısmına gelip güç tuşuna bas.reset atılmış olur.
ha ace 2 ne çektik amasaol mehmet sende ace 2 den gectin note üçe bliyorum
ufak ekran ne Romlar...eğer kimse özel uygulamalarıma girmesin sadece temel rehber mesaj arama kısmını görsun dersin yap.yani kısaca özelim kısmını ayırıp başka bir yazılım mı desemEyvallah hocam peki bu knoxun kurulumunu yapmalimiyim telefona faydası varmi
youtube linki bulabilirsem daha anlamlı olur. 
ha ace 2 ne çektik amaufak ekran ne Romlar...
şuan öyle bir sıkıntı yok fakat olursada samsung garantisi s3 kullanıcılarindan duyduğuma göre değiştiriyormus.haklısın e ne diyosun kafan rahatmı şimdi önerrmisin korktugum yanlarından biri kenarlarınn soyulması falan hc sevmyorum bu tür olayları

şuan öyle bir sıkıntı yok fakat olursada samsung garantisi s3 kullanıcılarindan duyduğuma göre değiştiriyormus.![]()
eğer kimse özel uygulamalarıma girmesin sadece temel rehber mesaj arama kısmını görsun dersin yap.yani kısaca özelim kısmını ayırıp başka bir yazılım mı desemyoutube linki bulabilirsem daha anlamlı olur.
![]()