Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
n9005 e çok rom var neden n900 e yapmıyorlar acaba :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ben hiç bulamadım sadece rus türk romu var hiç kendine ait efektleri olan rom görmedim
şimdi bir romu deneyeceğim el emeği :D gelince sana n9005 linklerini atarım. çok var hemde omega crash cynogenmod....

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
buda olmadı :D neyse linkleri vereyim hepsi bir yerde.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Note 3 N9005 orijinal rus romunu nerden indirebilirim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
burası en sessiz kullanıcı kulübü seçildi :D

• Beğen
Tepkiler: omursevim ve mehmettech
Türe

Türe

Üye

Dönüş yolunda Samsun'da verdiğimiz molada kar altında besleyip sevdiğim köpecik , kısaca Chucky dedim ben ona. :) Çok tatlıydı , kopamadım..

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
evt 4.4.2 kurdum telime çok iyi oldu hız bayağı arttı şarj süresi arttı çok memnunum
burası en sessiz kullanıcı kulübü seçildi :D

Bir telefon bu kadar pahalı olursa alanda az olur bu konudada az insan olur :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
evt 4.4.2 kurdum telime çok iyi oldu hız bayağı arttı şarj süresi arttı çok memnunum

Bir telefon bu kadar pahalı olursa alanda az olur bu konudada az insan olur :)
şahsen pahalı olmasını seviyorum birden fiyat düşmesi hoşuma gitmez :) Demek ki sorunsuz bir cihaz :D

Son düzenleme:
mirzasinan

mirzasinan

Üye
Bendede 9005 var yeni getirdim bende kurmak istiyorum kit kat nasıl yapicaz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bendede 9005 var yeni getirdim bende kurmak istiyorum kit kat nasıl yapicaz
1samsung kies'e bağlayın cihazı eğer güncelleme yok diyorsa sammobile sitesinde firmaware kısmına gelin N9005 i aeatın indirin odin 3.07 veya 3.09 dan kurun odin ile cihaz tamamen sıfırlanır.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Rus stock romunu kurdum wifi açık ekran %50 saatte %8 gidiyor deneyin derim hiçbir şey silinmedi bende

mirzasinan

mirzasinan

Üye
1samsung kies'e bağlayın cihazı eğer güncelleme yok diyorsa sammobile sitesinde firmaware kısmına gelin N9005 i aeatın indirin odin 3.07 veya 3.09 dan kurun odin ile cihaz tamamen sıfırlanır.
3 ülkenin gözüküyor Bulgaristan Brezilya öbürünü anlamadım :D onlardan birinimi indiricem

Üst Alt