Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Vallaa dostum ben de pek fark yok gibi.. Acaba uygulama çokluğundan olabilir mi.. :confused: İyi sabahlar,hayırlı Cuma lar bu arada kardeşim :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bessa27

bessa27

Üye
La msj ı düzeltip yollayım dedim,kankim alıntı yapıp cvp lamış bile.. :D Bu ne sürat ne celal.. :p:D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
La msj ı düzeltip yollayım dedim,kankim alıntı yapıp cvp lamış bile.. :D Bu ne sürat ne celal.. :p:D
Tapatalk :D mobil site de fotoğraf koymak çok sıkıntı.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bessa27

bessa27

Üye
Heç deme.. :p:D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fotoğrafta ufak bir kesmece yaptım ufak gelebilir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bessa27

bessa27

Üye
Neyse yaw ben takılmıyom öyle "şarj~marj" olaylarına.. Ama ilgin alakan için ayrıca tşk ederim kardeşim.. ;):)

omursevim

omursevim

Üye
Aspahlt 8 oynayan varmı sanki GPU.yu
Kısıtlamışlar oyun un,FPS si düşüyor oyun kapanıyor 6 çekirdekli 600 mghz.
Telefon S3 gibi hareket ediyor.Şarjı çok güzel gidiyor nasıl olabilir ki başka performanstan kısmassa.Z2 fikri oluşuyor kafamda yavaş yavaş.Aspahlt 8 oynayan varmı sanki GPU.yu
Kısıtlamışlar oyun un,FPS si düşüyor oyun kapanıyor 6 çekirdekli 600 mghz.
Telefon S3 gibi hareket ediyor.Şarjı çok güzel gidiyor nasıl olabilir ki başka performanstan kısmassa.Z2 fikri oluşuyor kafamda yavaş yavaş.

Türe

Türe

Üye
Benimkinde sıkıntı yok. Tavsiyem wipe atmanız.

omursevim

omursevim

Üye
Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
Sağol Türe. Çok aksi bir durum yok ama göz le görülür bir performans zayıflığı var. İdare eder yinede servisin birşeyler yapacağını zannetmem .Belki küçük bir güncelleme yaparlar. Öyle düşünüyorum.

bessa27

bessa27

Üye
Sağol Türe. Çok aksi bir durum yok ama göz le görülür bir performans zayıflığı var. İdare eder yinede servisin birşeyler yapacağını zannetmem .Belki küçük bir güncelleme yaparlar. Öyle düşünüyorum.
Rafık senin cihaz Note3 değilmiydi.? :confused:

Türe

Türe

Üye
Cidden ilginç :bilmm:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
N9000Q ya kingo root deneyip başaran var mı??

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Uzaktan yardım ile Note 3 telefonumuza 4.4 ü kurabilecek bir arkadaşımız var mı ?

kiko60

kiko60

Üye
beyler bi sorum olacak 4.4.2 güncellemsini yaptım telefondan ram kullanımı 2gb aşağı düşmüyor ne yapmalıyım ?beyler bi sorum olacak 4.4.2 güncellemsini yaptım telefondan ram kullanımı 2gb aşağı düşmüyor ne yapmalıyım ?

Üst Alt