Senyor Keş
Üye
8 çekirdeği sığdırmışlar bi anteni koyamamışlar![]()
![]()
radyo koyamamalarinin sebebi Samsung'un kimsenin radyoya ihtiyaç duymamasini düşünmesi. yoksa radyo koyarlar millet tunein radyo filan kullanıyor o yüzden
8 çekirdeği sığdırmışlar bi anteni koyamamışlar![]()
![]()
radyo koyamamalarinin sebebi Samsung'un kimsenin radyoya ihtiyaç duymamasini düşünmesi. yoksa radyo koyarlar millet tunein radyo filan kullanıyor o yüzden
Aynı sorun bende de vardı deli oluyordum bi de ısınıyordiki anlatamam. Servise verdim 1 hafta bekledi 4 gün kullanıldı sorun bulunamadı deyip güncelleme yapıldı dediler. Servise vermeden once bende baya bi uygulama yüklemiştim ama sorun sanırım cclaner programdandı. Şimdi cclaner kaldırdım sorun yok şimdilik sadece ısınma var oda normalmiş. 3 gb ram li tel ısınma nasıl olabilir anlamış değilim valla s3 kullanıyordum bu kadar ısınma görmedim. Kitkat ta bu sorunların giderildiği ve Şarj süresinin %30 gibi bi iyileşme olduğu da söyleniyor.Selamün Aleyküm arkadaşlar. Benim bir sorunum var.
Bende de bir tane Note 3 var ve telefon son 1 haftadır yeniden başlıyor.
Nasıl mı ?
Telefonu kullanırken bir şey yok fakat; Ben tuşla ya da kendi otomatik olarak ekran kilitleneceği zaman donuyor kalıyor ve öylece bekliyor bekliyor ya ekran kilitleniyor ya da reset atıyor.
Bu resetlenme olayını her kilitleme işleminde yapmıyor. %50 gibi bir oranla yapıyor yapmıyor. Yani Bazen yapıyor bazen yapmıyor.
Hard format denilen tuşlarla fabrika ayarlarına döndürme olayını yaptım.
Gmail hesabımı girdiğimde kullandığım uygulamalar tekrardan telefona geri yüklendi. ve yine yapmaya başladı.
Hafıza kartından mı acaba dedim hafıza kartını söktüm yine yaptı.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sizce neden yapıyor başınıza böyle bir olay geldi mi ?
Herkese kolay gelsin, Saygılarımla.
Kullandığım uygulamalar bunlardır. Bunlardan 27 tanesi Samsungun kendiliğinden gelen uygulamalarıdır.
kardeş aynı sorun bendede var ben ram booster e buldum sucu kaldırınca yapmadıbide bişey dikkatimi cekiyo tus kilidi devreye gireceği zaman yapıyo bende onla alakalı diyorum ben..servise falan vermiyecem güncellemeyi bekliyelim bakalım ne olacakSelamün Aleyküm arkadaşlar. Benim bir sorunum var.
Bende de bir tane Note 3 var ve telefon son 1 haftadır yeniden başlıyor.
Nasıl mı ?
Telefonu kullanırken bir şey yok fakat; Ben tuşla ya da kendi otomatik olarak ekran kilitleneceği zaman donuyor kalıyor ve öylece bekliyor bekliyor ya ekran kilitleniyor ya da reset atıyor.
Bu resetlenme olayını her kilitleme işleminde yapmıyor. %50 gibi bir oranla yapıyor yapmıyor. Yani Bazen yapıyor bazen yapmıyor.
Hard format denilen tuşlarla fabrika ayarlarına döndürme olayını yaptım.
Gmail hesabımı girdiğimde kullandığım uygulamalar tekrardan telefona geri yüklendi. ve yine yapmaya başladı.
Hafıza kartından mı acaba dedim hafıza kartını söktüm yine yaptı.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sizce neden yapıyor başınıza böyle bir olay geldi mi ?
Herkese kolay gelsin, Saygılarımla.
Kullandığım uygulamalar bunlardır. Bunlardan 27 tanesi Samsungun kendiliğinden gelen uygulamalarıdır.
Hayirli olsunbeni de ekleyin.beyaz note 3

Cok iyi yaomissinsağol.s4 alacaktım dayanamadım note 3 aldım.
Gule Gule Kullan 
Garanti gitmiyor mu!Rus rom'unu yükle bence bi eksisi yok